Libnet.ro
UNICEF

05:30

Dezastru in Noua Zeelanda, dupa eruptia vulcanica. Bilantul victimelor creste in continuare

B1 B1,
Dezastru in Noua Zeelanda, dupa eruptia vulcanica. Bilantul victimelor creste in continuare

Opt persoane sunt in continuare date disparute marti dimineata dupa ce un vulcan a erupt pe Insula Alba in ziua precedenta, cinci decese sunt confirmate, iar 31 de persoane sunt spitalizate, a anuntat. continuă pe B1

VIDEO Cinci morti in Noua Zeelanda dupa eruptia unui vulcan. Mai multi turisti sunt dati disparuti

Cel mai activ vulcan din Noua Zeelanda, White Island, situat la 48 km de coasta de est a Insulei de Nord a Noii Zeelande, in Golful Plenty, a erupt luni. Cinci persoane au murit si zeci de turisti sunt disparuti, relateaza The Guardian si CNN.

VIDEO Haos in Noua Zeelanda, dupa furtuni puternice: 1.000 de turisti straini sunt blocati in timp ce inundatiile au izolat orase Momentul spectaculos in care se surpa un deal

Noua Zeelanda a fost lovita in weekend de furtuni puternice, iar Insula de Nord se confrunta cu risc de tornada dupa ce alunecarile de pamant si inundatiile au facut ravagii in Insula de Sud. Aproximativ 1. 000 de turisti sunt blocati in sud dupa ce mai multe orase au fost izolate din cauza drumurilor distruse, relateaza The Guardian.

VIDEO Eruptia unui vulcan n Noua Zeelanda: cinci morti, 20 de raniti Nicio veste despre un grup de cel putin 10 turisti

Cinci persoane au murit si alte 20 sunt ranite dupa eruptia unui vulcan turistic in White Island, in nordul Noii Zeelande, a anuntat politia, citata de AFP.

Explozie puternica, la o statie PECO din Galati. Bilantul victimelor si al pagubelor

Galatiul a fost astazi zguduit de o explozie produsa la o statie de benzinarie PECO. Cei de la ISU au emis un comunicat de presa anuntand numarul victimelor si a daunelor provocate de explozie. Explozie puternica, la o statie PECO din Galati Cartierul Tiglina 3, din Galati, a fost zguduit astazi de o puternica explozie .

Cel putin cinci persoane au murit in urma eruptiei unui vulcan din Noua Zeelanda

Vulcanul, de pe Insula Alba din Noua Zeelanda, a erupt luni, in jurul orei 2:11 p. m, ora locala, aruncand in aer cenusa pe o distanta de mii de metri.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1936 seconds )