Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi ani de tacere in dosarul mafiei halatelor albe din judetul Hunedoara

Adevărul Adevărul,
Doi ani de tacere in dosarul mafiei halatelor albe din judetul Hunedoara

Unul dintre dosarele rasunatoare instrumentate de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, in judetul Hunedoara, a ramas de mai bine de doi ani in faza de ancheta. Celebrul dosar al medicilor oncologi si al farmacistilor acuzati de infractiuni economice nu a ajuns pe rolul vreunei instante. continuă pe Adevărul

CFR Marfa va transporta carbune pentru Complexul Energetic Hunedoara in urmatorii doi ani

CFR Marfa a anuntat continuarea pentru doi ani a contractului cu Complexul Energetic Hunedoara CEH), urmand sa transporte in urmatoarea perioada 2,4 milioane de tone de carbune, dar si 1,1 milioane de tone pentru servicii de manevra.

Pretul cuprului, in cea mai lunga perioada de declin din ultimii doi ani

Cotatia futures a cuprului - metal industrial cu o utilizare extrem de variata, de la constructia de locuinte la fabricarea aparaturii electrocasnice - inregistreaza, pe pietele externe, cea mai lunga perioada de declin din ultimii doi ani, pe fondul avansului stocurilor din domeniu. Dar, mai mult decat atat, fondurile speculative pariaza ca perioada cea mai grea pentru piata cuprului abia urmeaza sa vina.

Este platit sa se joace, iar la 16 ani este cel mai tanar milionar din tara sa

Pakistanezul Sumail Hasan a devenit cel mai tanar milionar din tara, insa nu este un geniu al afacerilor, asa cum ar putea crede cineva. Sumail este jucator profesionist de Dota 2 si a castigat cu echipa sa,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2517 seconds )