Libnet.ro
UNICEF

23:30

Doi tineri din Alba, retinuti de politie dupa ce au impuscat un cerb in Apuseni

Adevărul Adevărul,
Doi tineri din Alba, retinuti de politie dupa ce au impuscat un cerb in Apuseni

Doi tineri din Alba au fost retinuti de politistii specializati in protejarea fondului cinegetic, pentru braconaj. Potrivit politistilor, acestia au impuscat ilegal un cerb. Autoturismul si arma folosite la comiterea infractiunii au fost indisponibilizate, in vederea confiscarii. continuă pe Adevărul

Doi tineri din Botosani au furat masina cu pomenile unui vecin, cu vin si coliva

Doi adolescenti din Botosani au furat masina cu pomenile unui vecin, pregatite pentru parastasul de sapte ani al sotiei. Tinerii, care au pus la cale jaful, au plecat cu vinul, rachiul si coliva, pe care.

Unde s-a mutat batranul batut cu bestialitate de doi tineri din Brasov. Un medic a adunat pentru el donatii de 100.000 de lei

Batut cu bestialitate de doi tineri, intr-un pasaj din Brasov, Dumitru Neculai, barbatul care a emotionat o tara intreaga, a fost cazat la centru din Tinca judetul Bihor), centru administrat de Viorel Pasca, supranumit ingerul oamenilor fara adapost.

Scene revoltatoare in Arges. Un batran a ajuns in coma la spital dupa ce a fost batut de doi tineri

Un batran din orasul Mioveni, Arges, a intrat in coma dupa ce a fost batut de doi tineri la o terasa, sub ochii nedumeriti ai altor trecator. Victima a ajuns la spital si a fost operata de urgenta.

VIDEO Bucuresti: Doi tineri, prinsi cu 150 km/h, cercetati pentru curse ilegale de masini

Doi tineri din Bucuresti sunt cercetati de politistii Brigazii Rutiere, fiind acuzati ca au participat la curse neautorizate de masini. Cei doi au fost surprinsi in timp ce circulau cu 150 de kilometri la ora pe Soseaua Dudesti-Pantelimon, noteaza news. ro.

Infractiunea anului in Romania: doi tineri au furat mancarea care urma sa fie data de pomana la un praznic

Doi adolescenti au stricat un praznic, dupa ce au furat toate pomenile. Acestia au profitat de neatentia soferului si au furat masina cu tot cu mancarea si bautura destinata pomenirii. Au fost prinsi abia dupa aproape 100 de kilometri.

Copiii de la o gradinita din judetul Arges, evacuati dupa ce un incendiu a izbucnit la un panou electric din apropierea cladirii

Cativa prescolari de la o gradinita din localitatea Mosoaia, judetul Arges, au fost scosi de urgenta, miercuri dimineata, din incinta unitatii de invatamant dupa ce un incendiu a izbucnit la un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )