Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doliu in lumea medicala. Petru Dindeal, unul dintre cei mai buni doctori din Romania, a murit

Antena3 Antena3,
Doliu in lumea medicala. Petru Dindeal, unul dintre cei mai buni doctori din Romania, a murit

Este doliu in lumea medicala, dupa ce unul dintre cei mai reputati doctori a trecut in nefiinta, scrie a1. ro. DoctorulPetru Dindeal avea 75 de ani atunci cand s-a stins din. continuă pe Antena3

DOLIU: A murit unul dintre cei mai cunoscuti medici (FOTO)

Veste trista pentru pacientii care l-au cunoscut pe dr. Petru Dindeal, unul dintre cei mai cunoscuti medici din judetul Hunedoara, potrivit hunedoaralibera. ro Dr. Petru Dindeal s-a stins din viata la.

Premierul Tudose il lauda pe Petre Daea: Este premiantul Europei, nu glumesc. Cu toata aura asta de gluma pe activitatea domniei sale, este unul dintre cei mai eficienti ministri

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni seara, intr-o emisiune de pe postul Antena 3, ca ministrul Agriculturii, Petre Daea, este unul dintre cei mai eficienti ministri din Cabinetul sau.

Unul dintre cei mai mari constructori locali aduce vietnamezi pentru santierele din Romania: In doi ani va fi o criza nemaivazuta a fortei de munca locale. Riscul unei noi bule imobiliare?

Piata locala a constructiilor traverseaza una dintre cele mai dificile perioade dupa criza declansata in anul 2008, atrag atentia specialistii din industrie. In ciuda parcursului favorabil din sectorul privat de investitii, acolo unde proiecte.

Unul dintre cei mai apreciati actori de la noi realizeaza niste picturi superbe (FOTO)

Actorul Gheorghe Visu, cunoscut pentru rolul vagabondului Black Pedro din filmul Toate panzele sus, are un talent de care nu multa lume stia pana acum. Daca pe scena teatrelor si pe micile ecrane a.

Donald Trump a schimbat unul dintre cei mai importanti membri ai cabinetului sau

Donald Trump a anuntat ca John F. Kelly, fostul sef al Homeland Security, este noul sef de cabinet al administratiei prezidentiale. Reince Priebus, cel care a ocupat functia din ianuarie, a devenit astfel.

Unul dintre autorii manualului de educatie fizica: Daca il citesc 20% dintre copii, ca pe manualul de matematica, sunt multumit!

Dorin Stoican, unul dintre autoriicelei mai dezbatute variante a manualului de educatie fizica sisport, a vorbit despre continutul manualului, criticile de pe net si dedesubturile redactarii.

Incendiul din club Colectiv mai omoara o persoana, la aproape 20 de luni de la tragedie. Inca unul dintre raniti a murit

Numarul persoanelor decedate in urma incendiului din clubul Colectiv a crescut la 65, dupa ce unul dintre raniti si-a pierdut viata. Anuntul a fost facut de Asoctiatia Colectiv GTG 3010.

S-a sinucis unul dintre tinerii raniti in tragedia de la Clubul Colectiv. Numarul victimelor a ajuns la 65

Razvan, unul dintre tinerii raniti in incendiul de la Clubul Colectiv, din toamna anului 2015, s-a sinucis, a anuntat, sambata, Asociatia Colectiv.

Lacrimi de disperare pentru Fuego: Este in doliu!

Fuego, unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania, a ajuns la capatul disperarii. Artistul este foarte afectat de moartea indragitei artiste Marina Scupra pe care o considera una din tre cele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )