Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump, avertisment catre fostul sef al FBI: Sa speram ca James Comey nu are inregistrari ale conversatiilor noastre, pe care sa le ofere presei!

România Liberă România Liberă,
Donald Trump, avertisment catre fostul sef al FBI: Sa speram ca James Comey nu are inregistrari ale conversatiilor noastre, pe care sa le ofere presei!

Presedintele american Donald Trump i-a transmis, vineri, fostului director al Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, pe care l-a demis marti seara, sa nu dezvaluie presei inregistrari ale conversatiilor dintre ei. continuă pe România Liberă

Donald Trump, avertisment dur pentru fostul director FBI: Ar face bine sa spere ca nu exista inregistrari ale conversatiilor noastre!

Presedintele american Donald Trump l-a atentionat vineri pe fostul director al FBI, James Comey, pe care l-a destituit in mod neasteptat marti, sa nu faca dezvaluiri pentru presa, informeaza.

Donald Trump a trecut la amenintari. Presedintele SUA, catre fostul director FBI: Ai face bine sa speri ca...

Presedintele american Donald Trump l-a avertizat pe James Comey, pe care tocmai l-a demis de la conducerea FBI, sa nu faca dezvaluiri in presa, informeaza AFP. James Comey ar face bine sa spere ca.

Presedintele Donald Trump l-a concediat pe directorul FBI, James Comey

Presedintele Donald Trump a anuntat, printr-o scrisoare publica, concedierea directorului FBI-ului, dupa consultari cu procurorul general si adjunctul procurorului general, pentru motivul ca acesta nu este capabil sa conduca eficient FBI-ul.

SUA: Cu cateva zile inainte sa fie demis, fostul sef al FBI ceruse o majorare semnificativa a bugetului pentru ancheta privind Rusia

Cu cateva zile inainte de a fi concediat, James B. Comey, fostul director al FBI, ceruse Departamentului Justitiei o majorare semnificativa a bugetului si a agentilor pentru ancheta privind interferenta Rusiei in alegerile prezidentiale americane, afirma doi oficiali apropiati discutiilor, citati de New York Times.

Decizie neasteptata a lui Donald Trump: l-a demis pe seful FBI

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a demis pe directorul FBI, James Comey. Demiterea acestuia a socat Washingtonul, iar democratii au acuzat ca eliminarea lui Comey are legatura cu investigatia condusa de FBI cu privire la legaturile intre echipa de.

SUA: Donald Trump l-a demis pe seful FBI, James Comey

Presedintele american, Donald Trump l-a demis marti pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, potrivit Agerpres. Decizia a provocat o unda de soc la Washington, mai ales ca FBI este.

SUA: Presedintele Donald Trump l-a demis pe directorul FBI, James Comey (Casa Alba)

Presedintele american, Donald Trump, l-a demis marti pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, o decizie surpriza care a provocat o unda de soc la Washington, transmite AFP, care aminteste ca FBI este institutia insarcinata cu ancheta asupra eventualelor legaturi intre echipa de campanie a lui Trump si Rusia.

Casele de pariuri: Numarul celor care pariaza pe o destituire a lui Donald Trump a explodat

Demiterea-surpriza a directorului FBI, James Comey, a dat nastere unei unde de soc la Washington. In plus, numarul celor care pariaza pe o destituire a lui Donald Trump a explodat, scrie AFP, citand casele de pariuri.

Donald Trump recunoaste ca l-a intrebat de trei ori pe fostul director FBI daca este vizat de ancheta privind legaturi cu Rusia

Presedintele american Donald Trump a recunoscut joi ca l-a intrebat de trei ori pe fostul director al FBI James Comey, pe care l-a demis, daca este vizat de o ancheta privind legaturile sale cu Rusia, cu riscul de a alimenta suspiciunile de ingerinta sau intimidare, scrie AFP.

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a demis, marti, pe directorul FBI, James Comey. Trump: Nu sunteti capabil sa conduceti de o maniera eficace Biroul

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, l-a demis pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, transmite AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )