Libnet.ro
UNICEF

21:45

Donald Trump, intervievat de clona sa (VIDEO)

B1 B1,
Donald Trump, intervievat de clona sa (VIDEO)

Interviu inediat cu Donald Trump, principalul favorit in cursa pentru candidatura republicana la presedintia Statelor Unite. Magnatul a fost invitat de jurnalistul NBC, Jimmy Fallon, care l-a parodiat pe Trump,. continuă pe B1

Donald Trump a devenit actionar unic al Miss World Organisation

Donald Trump a anuntat, vineri, ca a devenit actionar unic al Miss Universe Organization, un joint venture intre mogulul american si compania NBC Universal, detinuta de grupul media Comcast, informeaza contactmusic. com.

Donald Trump a devenit actionar unic al Miss World Organisation

Donald Trump a anuntat, vineri, ca a devenit actionar unic al Miss Universe Organisation, un joint venture intre mogulul american si compania NBCUniversal, detinuta de grupul media Comcast, informeaza contactmusic. com.

Donald Trump a pus mana pe Miss SUA. Ce a obtinut candidatul la alegerile SUA

Donald Trump a reusit sa castige una dintre luptele sale, cea pentru controlul Miss Universe Organization, companie responsabila cu organizarea concursului de Miss din SUA. Candidatul la viitoarele alegeri SUA a devenit actionar unic.

Donald Trump a cumparat 50% din capitalul concursului Miss Univers: Magnatul american a preluat controlul total asupra competitei

Miliardarul american si candidat republican la Casa Alba Donald Trump a anuntat vineri ca a cumparat 50% din capitalul concursului Miss Univers, detinute de NBC, obtinand astfel controlul total dupa ce postul de.

Donald Trump, unicul actionar al Miss Universe

Donald Trump a anuntat, vineri, ca a devenit actionar unic al Miss Universe Organization, un joint venture intre mogulul american si compania NBCUniversal, detinuta de grupul media Comcast, informeaza.

Steaua lui Donald Trump de pe Walk of Fame din Hollywood, vandalizata: Oamenii care au vreo problema cu el nu ar trebui sa se exprime pe acest bulevard

Steaua candidatului republican in cursa prezidentiala Donald Trump de pe Walk of Fame din Hollywood a fost vandalizata, fiind desenat un mare semn X de culoare galbena galben peste stea, care a fost insa.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )