Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosar de Politician: Lupta anticoruptie pentru DNA este ca in romanul Ferma Animalelor - toate animalele sunt egale, dar unele sunt mai egale decat altele (VIDEO)

B1 B1,
Dosar de Politician: Lupta anticoruptie pentru DNA este ca in romanul Ferma Animalelor - toate animalele sunt egale, dar unele sunt mai egale decat altele (VIDEO)

Silviu Manastire a vorbit joi, la Dosar de politician, despre securistii de tip nou care se implica in jocurile politice. Acesti securisti, pe care nu ii confund cu ofiterii. continuă pe B1

Dosar de Politician: UNPR-ul cel blamat este pe cale sa reinvie! Victor Ponta si Daniel Constantin pun la cale infiintarea unui Grup parlamentar al independentilor (VIDEO)

Silviu Manastire a vorbit luni, la Dosar de politician, despre planurile lui Victor Ponta si Daniel Constantin de a obtine cat mai multe functii si avantaje in noua guvernare. Timp de.

Primul interviu acordat de fostul sef al ANI, Horia Georgescu, dupa ce a fost arestat intr-un dosar DNA: Decizia sa fiu retinut a fost luata inainte sa fiu audiat, ordonanta era deja redactata. Lupta anticoruptie inregistreaza un declin

Intr-o dimineata, acum doi ani, Horia Georgescu era adus cu o duba la sediul DNA. Dupa sase ore, iesea cu catuse la maini si era dus in arest. A petrecut acolo patru luni. in aceeasi zi in care era retinut, isi dadea demisia din functia de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate.

Predoiu: slugile coruptilor lupta intotdeauna pentru corupti!

Fostul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu, a lansat un atac foarte dur la adresa senatorului Serban Nicolae, care a depus la Comisia juridica o serie de amendamente la proiectul de lege pentru gratierea unor pedepse si a unor masuri educative privative de libertate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )