Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua meciuri ale Stelei din mandatul lui Reghecampf, trucate de mafia asiatica a pariurilor

Antena3 Antena3,
Doua meciuri ale Stelei din mandatul lui Reghecampf, trucate de mafia asiatica a pariurilor

Doua meciuri ale Stelei din vremea cand antrenor era Laurentiu Reghecampf au fost trucate de mafia asiatica a pariurilor, sustin procurorii din Singapore! Informatia socanta a aparut luni intr-un proces in. continuă pe Antena3

Doua echipe ale unei televiziuni rusesti detinute de Gazprom, retinute pe Aeroportul din Chisinau si expulzate din Republica Moldova

Autoritatile din Republica Moldova au retinut, in ultimele 24 de ore, doua echipe ale postului rus NTV, cei sase jurnalisti primind interdictie de intrare pe teritoriul moldovean, astfel ca au fost nevoiti sa revina imediat in Rusia, relateaza presa moldoveana si rusa, citata de Mediafax.

Cu ei atacam Euro 2016: ce jucatori a ales Iordanescu de la Astra si Steaua pentru ultimele doua meciuri de calificari

Romania va intalni Finlanda joi, ora 21. 45) si Insulele Feroe duminica, ora 19. 00) in partidele ramase din preliminariile Euro 2016, iar selectionerul are deja lotul conturat.

Parcul Natural Portile de Fier poate deveni a doua rezervatie a biosferei din Romania

Parcul Natural Portile de Fier a obtinut aprobarea UNESCO pentru a deveni a doua rezervatie a biosferei din Romania, dupa Delta Dunarii, in acest sens mai fiind nevoie de promovarea unei hotarari de guvern, a.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )