Libnet.ro
UNICEF

22:00

Doua noi cazuri de rujeola confirmate in Salaj. Unul dintre pacienti este bebelus

Adevărul Adevărul,
Doua noi cazuri de rujeola confirmate in Salaj. Unul dintre pacienti este bebelus

85 de cazuri noi de rujeola au fost confirmate in ultima saptamana in noua judete din tara; doi dintre pacienti sunt din judetul Salaj. continuă pe Adevărul

85 de cazuri noi de rujeola, confirmate in ultima saptamana

85 de noi cazuri de rujeola au fost confirmate in noua judete in perioada 17 - 21 septembrie, potrivit datelor Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, arata Institutul National de Sanatate Publica.

CNSCBT: 85 de cazuri de rujeola, confirmate in ultima saptamana

Rujeola continua sa faca ravagii. 85 de cazuri au fost raportate in ultima saptamana, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Numarul total al imbolnavirilor a ajuns astfel la 15. 352, din care 59 de decese.

85 de noi cazuri de rujeola raportate n ultima saptamna

85 de noi cazuri de rujeola s-au inregistrat in Romania in ultima saptamana. Numarul total al cazurilor inregistrate de la declararea epidemiei, in septembrie 2016, este de 15. 352, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Epidemia de rujeola din Romania, cea mai grava din Europa in acest moment, s-a soldat cu 59 de decese, cele mai multe victime fiind copii nevaccinati.

Simona Halep s-a accidentat la unul dintre antrenamente. Participarea la Wuhan in pericol

Jucatoarea Simona Halep s-a accidentat la unul dintre antrenamentele sustinute in vederea participarii la turneul de la Wuhan, China.

Peste 80 de cazuri noi de rujeola, in ultimele zile. Care este cel mai afectat judet

Un numar de 85 de noi cazuri de rujeola au fost confirmate in noua judete in perioada 17 - 21 septembrie, potrivit datelor Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, publicate vineri.

Joseph McClain, unul dintre baschetbalistii americani injunghiati la Braila, nu are bani sa se intoarca in SUA: Am aprecia ajutorul

Unul dintrebaschetbalistiiamericaniinjunghiaticu bestialitate intr-un club din Braila se afla pentru moment in custodia politiei, insa vrea sa se intoarca la familie, in Statele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2681 seconds )