Libnet.ro
UNICEF

20:30

Doua persoane au fost ranite intr-un incendiu la o conducta de gaze din Ploiesti

B1 B1,
Doua persoane au fost ranite intr-un incendiu la o conducta de gaze din Ploiesti

Un incendiu a izbucnit sambata seara la o conducte de gaze din municipiul Ploiesti. in urma incendiului cu flacari inalte de pana la patru metri au fost ranite doua persoane, scrie Agerpres. Potrivit. continuă pe B1

Cinci persoane au fost ranite in urma unui incendiu la un centru de refugiati din Germania

Cinci persoane au fost ranite intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la un centru pentru refugiati din Heppenheim, in apropiere de Frankfurt, a anuntat politia germana, citata de Deutsche Welle in pagina electronica.

SUA: O persoana a murit si alte doua au fost ranite, dupa ce un barbat a deschis focul intr-un campus universitar din California (VIDEO)

O persoana a murit si alte doua au fost ranite in statul american California, in cursul noptii de joi spre vineri, dupa ce un barbat i-a impuscat si a fugit de la fata locului, scrie ABC News, citat de.

Germania: Cinci persoane au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit la un centru de refugiati

Un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la un centru pentru refugiati din Heppenheim, in apropiere de Frankfurt, cinci persoane fiind ranite, a anuntat politia germana, citata de Deutsche Welle. Peste.

Incendiu la un centru de refugiati din Germania

Cinci persoane au fost ranite intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la un centru pentru refugiati din Heppenheim, in apropiere de Frankfurt, a anuntat politia germana, citata de Deutsche.

Explozie puternica in Ploiesti. Doua persoane au fost grav ranite

Doi muncitori de la o firma care facea lucrari pe o strada din Ploiesti au fost raniti, sambata seara, dupa ce un utilaj a agatat o conducta de gaze, care a luat foc, cei doi fiind transportati la spital.

Incendiu la un imobil de locuinte din Paris: Opt persoane au murit, iar alte patru au fost ranite

Un incendiu a izbucnit miercuri dimineata intr-un imobil de locuinte de pe strada Myrha din Paris, opt persoane, printre care si doi copii, pierzandu-si viata, iar alte patru persoane fiind ranite, informeaza.

Yemen: Cel putin 20 de persoane au murit si 50 au fost ranite in doua atentate sinucigase impotriva unei moschei siite

Cel putin 20 de persoane au murit si 50 au fost ranite, miercuri, in doua atentate sinucigase comise impotriva unei moschei siite din capitala yemenita Sanaa, informeaza Agerpres, citand AFP. La scurt timp.

Trei calugarite budiste au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un templu

Trei calugarite budiste au murit intr-un incendiu care a distrus total un templu si a avariat mai multe case, sambata, in capitala malaysiana Kuala Lumpur, au anuntat reprezentanti ai pompierilor, relateaza.

Trei calugarite budiste au murit intr-un incendiu care a distrus un templu din Kuala Lumpur

Trei calugarite budiste au murit intr-un incendiu care a distrus total un templu si a avariat mai multe case, sambata, in capitala malaysiana Kuala Lumpur, au anuntat reprezentanti ai pompierilor, relateaza DPA in pagina electronica.

Accident rutier grav. Patru persoane au ajuns la spital

Patru persoane au fost ranite intr-un accident produs, vineri dupa-amiaza, pe DN 1, in judetul Brasov, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit, traficul rutier fiind blocat timp de aproximativ o ora, transmite Me.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )