Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea, ironii la adresa PROTESTATARILOR: Au schimbat ORA! NOAPTEA CA HOTII (FOTO)

B1 B1,
Dragnea, ironii la adresa PROTESTATARILOR: Au schimbat ORA! NOAPTEA CA HOTII (FOTO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea se tine de glume la adresa persoanelor care au iesit si au protestat in Piata Victoriei impotriva ordonantei de urgenta 13 privind modificarea codurilor penale. continuă pe B1

Liviu Dragnea a postat pe Facebook o imagine de la protestele impotriva OUG 13, cu mesajul: Au de gand sa schimbe ora! Noaptea ca hotii! rezist nudorm

Presedintele PSD Liviu Dragnea a postat sambata pe Facebook o imagine de la unul dintre protestele monstru din Piata Victoriei fata de OUG 13, pe fotografie fiind scris un mesaj ironic ce pleaca de la trecerea la ora de vara, ce va avea loc in aceasta noapte.

Liviu Dragnea, ironii la adresa protestatarilor: Au de gand sa schimbe ora! Noaptea ca hotii (FOTO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea se tine de glume la adresa persoanelor care au iesit si au protestat in Piata Victoriei impotriva ordonantei de urgenta 13 privind modificarea codurilor penale.

FOTO. Liviu Dragnea, arogante la adresa protestatarilor din Piata Victoriei: Au de gand sa schimbe ora! Noaptea ca hotii!!!

Presedintele Liviu Dragnea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj ironic la adresa protestatarilor din Piata Victoriei, cu o poza realizata in timpul protestelor din Februarie peste care este suprapus un text ironic.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )