Libnet.ro
UNICEF

17:00

Editie Speciala: Detalii in EXCLUSIVITATE despre starea lui Gabriel Cotabita. Ce spun specialistii

Antena3 Antena3,
Editie Speciala: Detalii in EXCLUSIVITATE despre starea lui Gabriel Cotabita. Ce spun specialistii

Specialisti in medicina, numerologie dar si oameni care au trecut prin experienta starii de coma au dezbatut sansele de recuperare ale lui Gabriel Cotabita, dar si revenirea sa spectaculoasa, in cadrul. continuă pe Antena3

Cele mai recente informatii despre starea lui Gabriel Cotabita

Gabriel Cotabita e pregatit sa se intoarca acasa. Cantaretul poate pleca din spital, la aproape doua luni de cand s-a prabusit fara suflare intr-o sala de sport. Recuperarea spectaculoasa i-a mirat si.

Editie speciala cu Dana Grecu, despre Gabriel Cotabita

In aceasta seara, la ora 21. 00, Dana Grecu va asteapta la o altfel de Editie speciala. Specialisti in medicina, numerologie dar si oameni care au trecut prin experienta starii de coma vor dezbate sansele.

Noile imagini din Batman v Superman contin detalii interesante despre film

Batman v Superman este, probabil, cel mai asteptat film al momentului, cel putin printre fanii genului si printre pasionatii de benzi desenate. Cei de la Entertainment Weekly au obtinut, in exclusivitate, cateva cadre. Batman v Superman: Dawn of Justice ii pune fata in fata pe doi dintre cei mai populari eroi din toate timpurile si [] Noile imagini din Batman v Superman contin detalii interesante despre film Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Horia Moculescu, dezvaluiri bizare despre starea de sanatate a lui Gabriel Cotabita

Tintuit la pat o luna din cauza unei tulburari severe de ritm cardiac urmata de un stop cardiorespirator, Gabriel Cotabita se reface spectaculos sub supravegherea medicilor de la Spitalul Elias. Cu toate ca nu.

Jurnalul National: Detalii suspecte despre fundatia si partidul lui Mihai Razvan Ungureanu

Detalii suspecte ies la iveala despre fundatia si partidul lui Mihai Razvan Ungureanu. Jurnalistii de la Jurnalul National scriu ca acestea au sediul intr-o cladire cu o istorie dubioasa, ce face legatura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2574 seconds )