Libnet.ro
UNICEF

23:15

Egipt: Mohammed Morsi invita opozitia la palatul prezidential pentru dialog

Hotnews Hotnews,
Egipt: Mohammed Morsi invita opozitia la palatul prezidential pentru dialog

Presedintele egiptean Mohammed Morsi a cerut opozitiei, intr-un discurs televizat, sa participe sambata la discutii, asigurand ca referendumul constitutional va avea loc conform planificarii, dupa ciocnirile mortale dintre sustinatorii sai si contestatari, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Mohammed Morsi s-a intors la Palatul Prezidential din Cairo

Un oficial egiptean sustine ca presedintele tarii s-a intors la resedinta sa din Cairo, dupa ce a parasit Palatul Prezidential, fortat de protestele violente ale manifestantilor de ieri seara. Oficialul.

Cel putin doi morti si zeci de raniti in protestele din Cairo: Egiptenii il vor jos de la putere pe Mohammed Morsi

Egiptenii continua protestele fata de regimul presedintelui Mohammed Morsi. Cel putin doua persoane au murit si multe altele au fost ranite in ciocnirile cu fortele de ordine. Morsi a cerut un referendum peste.

Egipt: Tiruri de gaz lacrimogen in fata palatului prezidential, zeci de mii de persoane protesteaza impotriva presedintelui Morsi

Zeci de mii de oameni manifesteaza marti seara la palatul prezidential din Cairo, majoritatea dintre ei facand parte din grupari laice si de stanga. O sursa din serviciile presedintiei a precizat ca presedintele Morsi nu se afla in palat.

Egipt: Tiruri de gaz lacrimogen in fata palatului prezidential, mii de persoane se indreapta spre locul protestelor

Fortele speciale ale politiei egiptene au recurs marti seara la gaze lacrimogene pentru a dispersa manifestantii care incercau sa se apropie de palatul prezidential, relateaza un corespondent AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2675 seconds )