Libnet.ro
UNICEF

22:30

Elena Udrea: Traian Basescu va reveni in viata politica atunci cand va considera de cuviinta

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea: Traian Basescu va reveni in viata politica atunci cand va considera de cuviinta

Liderul Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a declarat ca fostul presedinte Traian Basescu va reveni in viata politica cand va considera de cuviinta. continuă pe România Liberă

Elena Udrea: Traian Basescu va alege sa se reimplice in viata politica atunci cand va considera de cuviinta

Elena Udrea a comentat, miercuri seara, in emisiunea Ultimul cuvantde pe B1 TV, cand va reveni fostul presedinte Traian Basescu in viata politica. Traian Basescu va alege sa se reimplice in.

Cristian Diaconescu: Prezenta lui Traian Basescu in viata politica, esentiala. Partidele asteapta un mesaj din partea fostului sef al statului

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Cristian Diaconescu, considera ca Traian Basescu trebuie sa-si continue proiectele incepute in mandatul de presedinte. in opinia sa, este clar ca nu numai.

Ce spune Udrea despre revenirea lui Basescu in viata politica

Liderul Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a declarat ca fostul presedinte Traian Basescu va reveni in viata politica cand va considera de cuviinta.

Elena Udrea: PMP ii ramane loial lui Basescu, biroul sta in continuare pregatit. Cel mai probabil nu voi candida la functia de presedinte

Elena Udrea, presedintele Partidului Miscarea Populara, a declarat, luni, ca, cel mai probabil, nu va mai candida la functia de presedinte al formatiunii, la congresul partidului, din luna februarie. Fostul presedinte Traian Basescu este in masura sa spuna cand si cum va decide sa se reimplice in politica, dar PMP ii ramane loial, iar biroul sta in continuare pregatit.

Ion Cristoiu: Traian Basescu nu are nevoie de traseisti ca sa-si rostuiasca un partid parlamentar

Presedintele PMP Elena Udrea a anuntat, luni, ca la urmatorul Congres al partidului, stabilit pe 8 februarie, cel mai probabil nu va mai candida la sefia PMP. in acest context, jurnalistul Ion Cristoiu.

Decizie CSM: Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a incalcat codul deontologic atunci cand a fost cu Elena Udrea la Paris

Inspectia Judiciara din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a ajuns la concluzia ca fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) Alina Bica a incalcat codul deontologic atunci cand a fost in excursie la Paris cu Elena Udrea.

Elena Udrea: Sergiu Diacomatu era sponsorul lui Baconschi. Eu l-am gasit in PMP

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a declarat, miercuri seara, la postul B1 Tv ca nu il cunoaste pe Sergiu Diacomatu, unul dintre personajele care apare in dosarul in care este implicata si fostul sef al DIICOT, Alina Bica. Elena Udrea a mai spus ca Diacomatu a fost membru atat al PNL cat si al PMP si ca i-a sponsorizat campania electorala la europarlamentare lui Teodor Baconschi.

Elena Udrea: imi asum relatia cu Alina Bica. Sunt dispusa sa raspund la DNA

Presedintele Partidului Miscarea Popularp, Elena Udrea, a declarat, miercuri seara ca nu a aflat nici pana acum cine a facut fotografiile de la Paris in care aparea alaturi de fosta sefa DIICOT. Udrea le-a catalogat drept doar o bomba pentru campanie.

Elena Udrea: Cel mai probabil, nu voi mai candida la sefia PMP, la Congresul din 8 februarie

Presedintele PMP Elena Udrea a anuntat, luni, ca la urmatorul Congres al partidului, stabilit pe 8 februarie, cel mai probabil nu va mai candida la sefia PMP. Elena Udrea a anuntat ca PMP a decis sa devanse.

Elena Udrea: Cel mai probabil, nu voi mai candida la sefia PMP, la Congresul din 8 februarie (VIDEO)

Presedintele PMP Elena Udrea a anuntat, luni, ca la urmatorul Congres al partidului, stabilit pe 8 februarie, cel mai probabil nu va mai candida la sefia PMP. Elena Udrea a anuntat ca PMP a decis sa devanse.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )