Libnet.ro
UNICEF

06:15

Exces de Putere. Cel mai rasfatat terorist din lume

Antena3 Antena3,
Exces de Putere. Cel mai rasfatat terorist din lume

Adina Anghelescu a prezentat, in emisiunea Exces de Putere, informatii referitoare la modul in care autoritatile au incercat sa recupereze daunele pe care Omar Hayssam ar fi trebuit sa le plateasca celor trei. continuă pe Antena3

Kingston HyperX Predator cel mai rapid SSD din lume pe care il poti cumpara [VIDEO]

Pentru amatorii de performanta incredibila pe desktop sau notebook, s-a lansat oficial noul Kingston HyperX Predator PCIe SSD. Daca e sa fim sinceri, cel mai rapid SSD din lumea la ora actuala poarta numele Samsung SM951 si are o viteza de citire de 2,2 GB/s. Problema cu acel model este insa ca nu-l puteti achizitiona [].

Cel mai rapid tren din lume - vehiculele care concureaza cu avioanele si bat toate recordurile

Cel mai rapid tren din lume poate atinge viteze de peste 400 de kilometri pe ora si circula cu o viteza medie de peste 200 de kilometri pe ora. Pentru a gasi cel mai rapid tren din lume, trebuie sa calatorim in China, Japonia sau Spania. Cele mai rapide trenuri din lume ar putea ajunge de la Bucuresti la Iasi in putin peste o ora.

Airbus A320, unul dintre cele mai populare modele din lume

Modelul Airbus A320 este unul din cele mai populare avioane din lume, folosite de majoritatea companiilor mari. Cunoscut pentru eficienta sa si tehnologia avansata, mai bine de 11. 000 de modele au fost.

Cele mai vechi bijuterii din lume, descoperite in Croatia

Cele mai vechi bijuterii din lume au fost descoperite recent, in Croatia. Acestea au fost realizate in urma cu 130. 000 de ani si au fost autentificate de oamenii de stiinta, conform lexpress. fr, scrie.

Cursul BNR, cel mai mic nivel din ultimele sapte saptamani

Leul s-a intarit fata euro pe parcursul primei jumatati a sesiunii de marti, continuand trendul inceput luni, astfel ca referinta anuntata de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut cu 2,85 bani la 4,4045 unitati/euro, cel mai redus nivel din ultimele sapte saptamani, potrivit Mediafax.

Leul se intareste fata de euro si ajunge la cel mai bun curs din ultimele sapte saptamani

Leul s-a intarit fata euro pe parcursul primei jumatati a sesiunii de marti, continuand trendul inceput luni, astfel ca referinta anuntata de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut cu 2,85 bani la 4,4045 unitati/euro, cel mai redus nivel din.

Depozitele din bancile elene, la cel mai redus nivel din ultimii zece ani

Valoarea depozitelor constituite in bancile elene a scazut in februarie, ajungand la cel mai redus nivel din ultimii zece ani, potrivit datelor publicate ieri de banca centrala a Greciei.

Euro, la cel mai mic nivel din ultimele sapte luni. Vezi cursul BNR

Leul s-a apreciat comparativ cu euro si marti, continuand trendul inceput luni, astfel ca referinta anuntata de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut cu 2,85 bani la 4,4045 unitati/euro, cel mai redus.

Jeremy Clarkson si Romania, tara lui Borat: Transfagarasanul, cel mai bun drum din lume, Loganul, ceva teribil de trist si lipsit de imaginatie

Personalitate controversata, starul Top Gear Jeremy Clarkson 54 de ani), concediat ieri de BBC, a fost implicat in mai multe scandaluri de-a lungul timpului, din cauza unorcomentarii considerate rasiste sau jignitoarepe care le-a facut in emisiunile sale. Clarkson nu i-a scutit nici pe compatriotii lui de ironii, iar romanii au avut si ei parte de comentarii malitioase, dar si amuzante.

Rusia, plan ambitios: plan pentru cea mai mare autostrada din lume, intre Europa si SUA

Rusia vrea sa construiasca o autostrada transsiberiana care ar putea-o lega de granita de est a statului american Alaska, trecand peste stramtoarea Bering, care separa Asia de America de Nord, dupa cum arata planul prezentat de presedintele companiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )