Libnet.ro
UNICEF

23:15

O femeie a plonjat cu masina in raul Cibin

Antena3 Antena3,
O femeie a plonjat cu masina in raul Cibin

O femeie de 38 de ani din municipiul Sibiu a fost ranita, sambata seara, dupa ce a cazut cu masina in raul Cibin din oras, din cauza vitezei neadaptate intr-o curba periculoasa, conform Mediafax. Purtator. continuă pe Antena3

O adolescenta de 16 ani din SUA a reusit sa pacaleasca pe toata lumea ca este insarcinata cu tripleti. Cum a fost posibil

O tanara de 16 ani din Detrit, SUA, a reusit sa pacaleasca pe toata lumea ca este insarcinata cu tripleti. Asta cu ajutorul unui site-ului fakeababy. com, care pretinde ca toate produsele pe care le comercializeaza sunt menite a fi glume.

Ce precizeaza raportul psihiatrilor despre tanarul de 17 ani din Craiova

Tanarul de 17 ani, din Craiova, cercetat sub control judiciar pentru propaganda jihadista, are discernamant, potrivit raportului preliminar facut de psihiatri.

Tanarul de 17 ani din Craiova, suspectat de propaganda jihadista, va fi eliberat

Un tanar de 17 ani, din Craiova, suspectat de propaganda jihadista a fost ridicat, marti, de anchetatori, care au probe ca acesta ar fi transmis, prin internet, mesaje de sustinere a gruparii jihadiste si filme in care erau prezentate decapitari.

REVISTA PRESEI. Povestea tanarului de 17 ani din Craiova, care s-ar fi aruncat in aer pentru SI

In ziarele de joi citim despre cum a fost Romania afectata de-a lungul istoriei de conflictele ruso-turce si despre tanarul din Craiova inculpat pentru propaganda islamista, precum si despre incetinirea exodului tinerilor in strainatate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )