Libnet.ro
UNICEF

07:15

O fetita in stare grava, preluata de un elicopter SMURD

Antena3 Antena3,
O fetita in stare grava, preluata de un elicopter SMURD

O fetita in varsta de sase ani, din judetul Vaslui, a fost preluata in stare grava, marti seara, de un elicopter SMURD si transportata la un spital din Iasi, dupa ce s-a izbit de portiera din spate a. continuă pe Antena3

O fetita de 6 ani din Vaslui a fost preluata in stare grava de un elicopter SMURD dupa ce s-a izbit de o masina

O fetita de sase ani din Vaslui a fost preluata de un elicopter SMURD si dusa la un spital din Iasi, dupa ce s-a izbit de portiera din spate a unei masini, in timp ce incerca sa traverseze o strada in.

Accident cumplit provocat de un sofer botosanean. Zece persoane dintre care doi copii au ajuns la spital in stare grava

Un botosanean a provocat un accident rutier in judetul Suceava. Acesta a depasit neregulamentar si s-a izbit violent de un alt autoturism. Nu mai putin de 10 victime au fost duse la spital in stare grava.

Politistul lovit cu masina de un cetatean turc, in continuare in stare grava. Sotia acestuia a deschis un cont pentru donatii

Agentul sef Gheorghe Ionescu, politistul lovit cu masina, pe 2 august, de un afacerist turc, se afla in continuare in stare critica la Spitalul Floreasca din Capitala. La aproape trei saptamani de la incident, sotia acestuia a deschis un cont bancar pentru toti cei care vor sa isi exprime solidaritatea fata de Ionescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2178 seconds )