Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul ministru de Finante din Grecia: Reformele economice impuse sunt sortite esecului

Antena3 Antena3,
Fostul ministru de Finante din Grecia: Reformele economice impuse sunt sortite esecului

Fostul ministru de Finante al Greciei, Yanis Varoufakis, a avertizat ca reformele economice impuse Greciei sunt sortite esecului. Avertizarea vine la doar cateva ore de la remanierea guvernamentala realizata. continuă pe Antena3

Ministrii de Finante din zona euro au aprobat imprumutul de 7 mld. euro pentru Grecia

Ministrii de Finante din zona euro au convenit acordarea unui imprumut punte de 7 miliarde de euro Greciei, potrivit unei surse apropiate situatiei, citate de Bloomberg.

Bancile din Grecia se vor redeschide luni: Retragerile raman limitate la 60 de euro pe zi

Bancile din Grecia, inchise de la 29 iunie, se vor redeschide luni, dar grecii vor putea retrage in continuare numai 60 de euro pe zi, potrivit anuntului facut joi seara de ministrul adjunct de finante Dimitris.

Fostul ministru Cristian David, trimis in judecata pentru luare de mita

Fostul ministru al Internelor Cristian David a fost trimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru luare de mita, fiind acuzat ca a primit 500. 000 de euro pentru a interveni la prefectul de Buzau in favoarea unei persoane care.

Fostul ministru de Interne Cristian David, trimis in judecata

Fostul ministru de Interne Cristian David a fost trimis in judecata, fiind acuzat de luare de mita. Procurorii il acuza pe David ca ar fi primit 500. 000 de euro mita ca sa intervina la un prefect, astfel.

BCE a majorat finantarea bancilor din Grecia cu 900 milioane euro, la 90 miliarde de euro

Banca Centrala Europeana BCE) a majorat joi finantarea de urgenta a bancilor din Grecia cu 900 de milioane de euro, la 90 de miliarde de euro, a declarat presedintele Mario Draghi, care se asteapta ca statul elen sa ramburseze luni institutiei o.

Bundesbank: Bancile din Grecia ar trebui redeschise doar dupa ce vor fi recapitalizate

Bancile din Grecia ar trebui redeschise pentru afaceri numai dupa ce vor fi recapitalizate si vor avea asigurata finantarea de la Banca Centrala Europeana BCE), a afirmat Andreas Dombret, membru al Boardului.

Presa italiana despre criza din Grecia si acordul european: O victorie momentana, s-a evitat in ultimul moment Grexitul

Principalele cotidiane din Peninsula s-au ocupat pe larg de criza din Grecia si acordul la care s-a ajuns dupa o noapte de tratative. Corespondentii italieni de la Bruxelles au relatat cu lux de amanunte atmosfera tensionata si punctele culminante din timpul discutiilor, cum ar fi schimbul dur de replici dintre premierul Matteo Renzi si Angela Merkel sau momentul in care Alexis Tsipras si-a pus haina pe masa tratativelor, spunand: O vreti si pe asta?.

Lucian Anghel: Piata noastra de capital a performat foarte bine, in ciuda turbulentelor din Grecia

Piata noastra de capital a performat foarte bine, in ciudat turbulentelor din Grecia si a inflamarii perceptiei fata de situatia din zona, considera Lucian Anghel, presedintele Consiliului de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti BVB), care a precizat ca un element pozitiv a fost si nivelul foarte ridicat al dividendelor pe care l-au oferit companiile locale listate, in comparatie cu societatile din regiune.

Yanis Varoufakis: Grecia va ramane in istorie drept subiectul celui mai dezastruos program de salvare

Fostul ministru elen de finante Yanis Varoufakis a spus pentru BBC ca reformele economice impuse tarii sale de catre creditorii internationali vor esua lamentabil, declaratie venita chiar inainte de discutiile pentru un nou plan urias de.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )