Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul sef ANI ramane in continuare in arest

România Liberă România Liberă,
Fostul sef ANI ramane in continuare in arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri ca fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu sa fie judecat in continuare in stare de arest preventiv, in dosarul ANRP. in arest preventiv raman si alti inculpati din dosar: Mihnea-Remus Iuoras, deputatul Theodor Nicolescu, Ingrid Popa-Mocanu, Gheorghe Visoiu, Florin Hanu si Catalin Canagiu. continuă pe România Liberă

Fost sef ANI ramane in continuare in arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri ca fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu sa fie judecat in continuare in stare de arest preventiv, in dosarul ANRP. in arest preventiv raman si alti inculpati din dosar: Mihnea-Remus Iuoras, deputatul Theodor Nicolescu, Ingrid Popa-Mocanu, Gheorghe Visoiu, Florin Hanu si Catalin Canagiu.

Fostul sef al ANI Horia Georgescu ramane in arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri ca fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu sa fie judecat in continuare in stare de arest preventiv, in dosarul ANRP, potrivit.

Fostul sef al ANI Horia Georgescu ramane in arest

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu va fi cercetat in continuare in spatele gratiilor, dupa ce magistratii Curtii Supreme au decis, vineri, sa mentina arestul preventiv impus in cazul acestuia.

Elena Udrea afla, joi, daca ramane in arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, joi, contestatia formulata de avocatii Elenei Udrea cu privire la inlocuirea masurii arestului preventiv cu control judiciar sau arest la domiciliu.

Horia Georgescu, fostul sef al ANI, mai face o incercare de a iesi din inchisoare

Horia Georgescu mai face o incercare de a iesi din inchisoare. Magistratii Curtii Supreme verifica astazi legalitatea masurilor preventive in dosarul in care fostul sef al ANI a fost trimis in.

Adrian Sarbu ramane in arest preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins o contestatie depusa de omul de afaceri Adrian Sarbu la decizia instantei Curtii de Apel de a prelungi masura arestului preventiv cu inca 30 de zile, de pe 5 mai pana pe 3 iunie, potrivit unor surse judiciare.

Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, ramane in spatele gratiilor

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu va fi cercetat in continuare in apatele gratiilor. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au decis, vineri, sa mentina arestul preventiv impus.

Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, ramane in spatele gratiilor

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu va fi cercetat in continuare in apatele gratiilor. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au decis, vineri, sa mentina arestul preventiv impus in cazul acestuia. Decizia nu este definitiva.

inalta Curte va da astazi sentinta in dosarul Referendumul

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) este asteptata sa dea astazi sentinta in dosarul in care ministrul Liviu Dragnea si alte peste 70 de persoane sunt judecati pentru fraude la referendumul din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

Fostul sef al DNA Slobozia, eliberat conditionat

Fostul sef al DNA Slobozia, Dumitru Cristudor, condamnat de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita si favorizarea infractorului, a fost eliberat conditionat din penitenciar, in urma unei decizii a Tribunalului Bucuresti, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )