Libnet.ro
UNICEF

21:15

FOTO. Cu cat cumperi o insula din Grecia

România Liberă România Liberă,
FOTO. Cu cat cumperi o insula din Grecia

11 insule din Grecia au fost scoase la vanzare, cu preturi care variaza intre trei si 50 de milioane de euro, informeaza Business Insider. continuă pe România Liberă

Summit-ul extraordinar al liderilor UE, pe tema situatiei din Grecia, a fost anulat

Summit-ul exraordinar al liderilor UE pe tema situatiei din Grecia a fost anulat. Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a anuntat duminica anularea summitului european extraordinar privind Grecia prevazut a.

CRIZA DIN GRECIA: Parlamentul elen SUSTINE planul de reforme inaintat de Guvernul condus de Tsipras

Parlamentul din Grecia a aprobat, vineri noapte, intr-o sesiune extraordinara, pachetul dur de reforme si reduceri de cheltuieli inaintat joi de Guvernul elen condus de Alexis Tsipras, care a intampinat la vot opozitia unor parlamentari provenind chiar din partidul sau.

De ce este afectata Georgia de criza din Grecia

O victima a crizei de la Atena ar fi Georgia, sustine presa occidentala. Georgia se confrunta cu o reducere a banilor trimis din Grecia cu 15-20% in primele cinci luni ale anului 2015, pe fondul crizei din Grecia, care afecteaza cei 200. 000 de imigranti georgieni, in mare parte femei. Acestea muncesc in Grecia ca bone, menajere sau ingrijitoare pentru batrani, potrivit BBC. Oficialii de la Tbilisi asigura publicul ca reducerea remitentelor nu ar afecta Georgia in termeni macroeconomici, dar ar avea un impact social puternic asupra miilor de familii georgiene, al caror venit principal e reprezentat de banii trimisi de rudele care muncesc in Grecia, noteaza Radio Free Europe RFE).

Criza din Grecia: Zona euro urmeaza sa dea un aviz decisiv asupra ultimelor propuneri de reforma ale Atenei. Germania: Rezultatul reuniunii de sambata, complet deschis

Rezultatul reuniunii de sambata a ministrilor de finante din zona euro, pentru a discuta ultimele propuneri de reforma ale Atenei, este complet deschis, a declarat un purtator de cuvant al Ministerului german de Finante, potrivit Reuters. Ministrii de finante ai zonei euro urmeaza sa se intalneasca sambata la Bruxelles, la ora 13. 00, ora Romaniei), pentru a discuta o evaluare a propunerilor Atenei facuta de Comisia Europeana, Banca Centrala Europeana si Fondul Monetar International.

Bancile din Grecia raman inchise inca cel putin doua zile

Surse din cadrul Ministerului de Finante au anuntat ca bancile din Grecia vor ramane inchise pentru inca cel putin 48 de ore, transmite Reuters. Dimitris Mardas, secretar de Stat in Ministerul elen de.

Bancile din Grecia RAMAN iNCHISE inca cel putin doua zile

Bancile din Grecia raman inchise pentru cel putin inca 48 de ore, anunta surse din cadrul Ministerului de Finante.

Anunt important despre bancile din Grecia. Cand se deschid

Bancile din Grecia raman inchise pentru cel putin inca 48 de ore, anunta surse din cadrul Ministerului de Finante, citate de Reuters. Bancile din Grecia sunt inchise din 29 iunie, iar retragerile de la.

LIVE TEXT Criza din Grecia: Liderii zonei euro au ajuns la un acord, dupa negocieri maraton / Atena va beneficia de un al treilea plan de ajutor / Donald Tusk: Reforme serioase si sustinere financiara

Zona Euro a decis in unanimitate sa inceapa negocierile in vederea acordarii unui al treilea plan de ajutor pentru Grecia, a anuntat luni dimineata presedintele Consiliului European, Donald Tusk, in conditiile in care Atena risca, in caz contrar, iesirea din uniunea monetara, scrie AFP. ---------------------------------11:50 Grexit a disparut, a afirmat presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncke11:26 Intr-o rara unitate de opinie, presa elenacondamna acordul cu Eurogroup. 11:06 Alexis Tsipras afirma ca este un acord dificil care garanteaza stabilitatea financiara si relansarea economiei grecesti10:56 Cancelarul german Angela Merkel a avertizat luni ca drumul va fi lung si dificil pentru Grecia10:40 Presedintele francez Hollande saluta o decizie istorica a UE si alegerea curajoasa a lui Tsipras10:21 Bursele europene deschid in crestere, dupa anuntul unui acord privind salvarea Greciei, scrie Reuters.

Criza din Grecia: Alexis Tsipras se confrunta cu o miscare de rebeliune in partidul sau, Syriza

Premierul grec se intalneste marti dimineata cu parlamentarii partidului sau, Syriza, in conditiile in care confrunta cu tensiuni importante in cadrul coalitiei de guvernare, scrie presa internationala. The Guardian vorbeste despre speculatii potrivit carora ar putea demisiona in curand daca apare o rebeliune majora impotriva masurilor care au fost impuse Greciei in schimbul unui pachet de salvare financiara.

Summit-ul extraordinar al liderilor UE, pe tema situatiei din Grecia, a fost anulat: Ministrii de Finante din zona euro se reunesc insa ca sa discute despre criza elena

Summit-ul extraordinar al UE in care trebuia transata soarta Grecie a fost anulat. Totul dupa ce ministrii de finante nu au reusit sa ajunga la o concluzie. Anuntul anularii summit-ului european extraordinar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )