Libnet.ro
UNICEF

06:15

FOTO Cel mai performant centru de cercetare in domeniul ingineriei electrice din tara, inaugurat la Oradea

Adevărul Adevărul,
FOTO Cel mai performant centru de cercetare in domeniul ingineriei electrice din tara, inaugurat la Oradea

Centrul de Cercetare in Domeniul Ingineriei Electrice este functional in Campusul B al Universitatii din Oradea. in valoare de peste 8 milioane de lei, proiectul a primit bani europeni si vine in sprijinul studentilor care doresc sa se dezvolte pe aceasta latura. continuă pe Adevărul

Cel mai detestat om din domeniul sanatatii mareste pretul unui medicament salvator de vieti

Martin Shkreli, pentru cei care nu stiu de existenta lui, e cam cel mai detestat om in domeniul sanatatii dintr-un motiv simplu: are obiceiul de a majora preturile medicamentelor care ii tin in viata pe cei care sufera de diverse boli. De exemplu, acum nu mult timp, in calitate de CEO al companiei Turing Pharmaceuticals, [] .

Cel mai important loc de pelerinaj din Europa pentru evreii hasidici se afla in Romania. Acestia vin anual sa se roage la mormantul celui numit ingerul

Cel mai important centru religios din Europa al evreilor ultra-ortodocsi este orasul Stefanesti, din judetul Botosani. Sute de aderenti ai cultului din toata lumea vin anual in pelerinaj la cimitirul evreiesc din Stefanesti, la mormantul unui rabin sfant.

Pretul petrolului se indreapta spre cel mai scazut nivel din ultimii 11 ani

Cotatia barilului de petrol a scazut astazi pentru a saptea sedinta consecutiva, apropiindu-se de cel mai scazut nivel din ultimii 11 ani, pe fondul cresterii ingrijorarii potrivit careia supraoferta de pe piata mondiala ar putea sa se agraveze in lunile urmatoare din cauza unui razboi al preturilor intre OPEC si producatorii de petrol care nu fac parte din OPEC, transmite Reuters.

VIDEO: Cat a durat cel mai rapid KO dintr-un meci de titlu

Boxerul Conor McGregor l-a invins, luni, pe Jose Aldo, intr-o partida, pentru titlul mondial, care a durat 13 secunde. Performanta boxerului reprezinta cel mai rapid knockout, intr-un meci de titlu.

Produs in tara ta. Un mic intreprinzator iesean a devenit cel mai important producator de produse lactate din judet

Un mic intreprinzator iesean a reusit, dupa multe sacrificii si munca, sa devina cel mai important producator de produse lactate din judet. Gheorghe Munteanu a inceput afacerea acum 15 ani, iar acum produce.

Cel mai bogat tigan din Moldova, prins cu mita-n parcare. Cum si-a traficat bulibasa pe 30.000 de euro influenta in justitie

Ferdinant Stanescu, cel mai bogat tigan din Romania a fost arestat pentru 30 de zile, fiind prins de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie-Serviciul Teritorial Oradea in timp ce lua mita, dupa ce s-a laudat ca poate interveni pe langa trei magistrati in vederea eliberarii din arest a unui administrator din Bihor.

HeLi-on este cel mai compact incarcator solar pentru telefon

Cu toate ca ideea de incarcator solar nu este una noua sau revolutionara,HeLi-on te uimeste prin designul compact si panoul solar rulabil. in continuare, cu foarte mici exceptii, cea mai mare problema a smartphone-urilor actuale are legatura cu autonomia bateriei. Situatia devine si mai grava in momentul in care pleci cateva zile in natura si [] .

Printul Harry este cel mai dorit burlac in 2015

Printul Harry a fost numit cel mai dorit burlac din lume in 2015, titlu pe care cel de-al cincilea mostenitor la tronul Marii Britanii l-a preluat de la George Clooney.

Business Report: Contribuabilul corect, taxat de ANAF cu legi si plati suplimentare; Top tranzactii cu terenuri agricole in Romania. Cel mai scump a depasit 1 milion de euro; Scutire de impozit pentru masinile hibride si electrice in 2016

Romanii nu muncesc pe 2 lei pe ora, ci pe 4 lei. 1,22 milioane de romani sunt platiti in mana cu aproximativ 4 lei pe ora, potrivit informatiilor. Incompatibilitatea administrator - functionar public trebuie sa dispara. Energia este cel mai important sector economic al Romaniei, poate chiar.

Cel mai bun cover dupa Adele este interpretat la o chitara de carton! Imagini senzationale

O fetita in varsta de 6 ani, din Montana, este protagonista celui mai inedit cover dupa cea mai recenta piesa lansata de Adele. in pijamale, catarata pe mai multe perne, pe o canapea, Kimber canta de mama.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2059 seconds )