Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO. Victor Ponta a ales o destinatie cosmopolita pentru Paste

România Liberă România Liberă,
FOTO. Victor Ponta a ales o destinatie cosmopolita pentru Paste

Premierul Victor Ponta a fost fotografiat, intr-o aeronava a companiei Lufthansa, in drum catre New York. Seful guvernului a fost pozat de un cetatean, Marius Mina, care a publicat fotografiile pe pagina lui de Facebook. continuă pe România Liberă

UPDATE Victor Ponta, atac dur la Catalin Predoiu si PNL pe tema reducerii TVA: Avem obligatia sa nu-i lasam sa distruga din nou tara cu prostia si hotia care ii caracterizeaza. Predoiu: Nu intru cu Ponta ntr-un joc derizoriu al insultelor

Premierul Victor Ponta a lansat azi-noapte, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook in jurul orei doua dimineata un atac vehement la adresa PNL si a prim-vicepresedintelui liberal Catalin Predoiu, in care il acuza ca se impotriveste reducerii TVA pentru ca este consecvent cu modul de gandire al pedelistilor, el fiind ministru in Guvernul Boc care in 2010 a crescut TVA de la 19% la 24%, distrugand economia romaneasca. Catalin Predoiu a replicat ca nu va intra intr-un 'joc derizoriu al insultelor' cu premierul Victor Ponta pe tema reducerii TVA si va continua la un mod serios criticile la adresa Guvernului, reluand, totodata, si provocarea lansata prim-ministrului de a participa la o dezbatere pe tema situatiei economice si a justitiei din Romania.

Premierul Victor Ponta si-a delegat atributiile de coordonare a Guvernului in perioada 9-13 aprilie: Gabriel Oprea ii va lua locul

Premierul Victor Ponta si-a delegat prin decizie publicata in Monitorul Oficial, atributiile de coordonare a Guvernului catre vicepremierul Gabriel Oprea, pentru perioada 9-13 aprilie 2015, in care se va afla in.

Victor Ponta: 400.000 de tineri romani vor putea accesa 470 de milioane de euro

Premierul Victor Ponta a explicat, la lansarea programului Garantii pentru tineri, ca autoritatile europene pun la bataie 470 de milioane de euro pentru 400. 000 de tineri romani care vor sa.

Victor Ponta: Complexele energetice Oltenia si Hunedoara pot fi salvate

Romania trebuie sa aiba si productie de energie termica, chiar daca este mai scumpa, pentru ca este mai sigura, iar complexele energetice Oltenia si Hunedoara pot fi salvate cu conditia ca toata lumea sa gandeasca si sa inteleaga ca scandalul nu ajuta, a afirmat, ieri, la Craiova, prim-ministrul Victor Ponta, anunta Agerpres.

PNL il acuza pe Victor Ponta ca s-a folosit de Tarom ca sa intarzie Opozitia la sedinta din Parlament

PNL a cerut, marti, premierului Victor Ponta sa lamureasca, public situatia curselor TAROM, acuzandu-l ca se foloseste de institutiile statului pentru a impiedica Opozitia sa fie prezenta la dezbaterea din Parlament privind modificarea Statutului senatorilor si deputatilor.

Calin Popescu Tariceanu: Este o gluma ca Victor Ponta ar putea fi implicat in intarzierea curselor TAROM

Dupa ce zeci de parlamentari PNL, blocati pe aeroporturi, l-au acuzat pe Victor Ponta ca ar fost implicat in intarzirea curselor TAROM care au adus parlamentarii din tara la Bucuresti pentru a participa la.

Victor Ponta: De la 1 iunie reducem TVA la 9% pentru toate produsele agroalimentare

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, in sedinta de Guvern, ca incepand cu data de 1 iunie va fi redusa TVA la 9% pentru toate produsele agroalimentare dar si toate bauturile nealcoolice. Vreau.

Premierul Victor Ponta pune piatra de temelie la cartierul chinezesc

Victor Ponta va sosi astazi la Craiova pentru a pune piatra de temelie la cartierul chinezesc. Pe strada Caracal din Craiova vor fi construit peste 1. 800 de locuinte.

UDMR ii aduce impreuna pe Victor Ponta, Alina Gorghiu, Vasile Blaga, C. Popescu Tariceanu si Daniel Constantin

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, co-presedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, presedintele PLR, Calin Popescu Tariceanu, si cel al PC, Daniel Constantin, vor participa, la sfarsitul saptamanii.

Promisiuni uitate: Doar 160 de kilometri de autostrada dati in folosinta din cei 962 de kilometri promisi de Victor Ponta in programul USL

In urma cu trei ani, Victor Ponta garanta cu propria candidatura costructia celor 962 de kilometri de autostrazile, promisi in programul cu care USL a castigat alegerile, informeaza Gandul. info. Situatia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )