Libnet.ro
UNICEF

05:00

FOTO VIDEO Adina Dringa, femeia de 42 de ani omorata in drum spre biserica, era extrem de credincioasa

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Adina Dringa, femeia de 42 de ani omorata in drum spre biserica, era extrem de credincioasa

Un nefericit accident de circulatie a rapus-o pe Adina Dringa la doar cativa metri de biserica protestanta din Bucova, acolo unde femeia voia sa participe la rugaciunea de duminica. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Premiera saptamanii:A venit sfarsitu!

La Hollywood vine Apocalipsa, in timpul unei petreceri cu multe vedete. Se deschid gurile Gheenei, care ii inghit pe cei pacatosi, si nu sunt putini. Cei buni sunt absorbiti de o lumina albastra, care pare sa vina de pe o nava spatiala.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: A venit sfarsitu!

La Hollywood vine Apocalipsa, in timpul unei petreceri cu multe vedete. Se deschid gurile Gheenei, care ii inghit pe cei pacatosi. Si nu sunt putini. Cei buni sunt absorbiti de o lumina albastra, care pare sa vina de pe o nava spatiala.

FOTO VIDEO Castelul Corvinilor din Hunedoara, locul nesfarsitelor mistere

Castelul Corvinilor s-a inconjurat in cei peste 600 de ani ai sai de o aura de cetate de necucerit, de loc al invingatorilor. Castelul te poarta cu gandul in trecut, in vremea in care se afla in stapanirea familiilor Huniazilor si a Corvinilor, in cea in care Vlad Tepes fusese aruncat in temnitele lui. Un periplu miraculos prin istorie in cadrul celei mai frumoase campanii Adevarul - 125 de locuri pentru care iubim Romania. Jurnal de vacanta.

FOTO VIDEO Cum foloseste National Geographic drone si roboti pentru cele mai bune imagini cu leii din Africa

National Geographic ramane un nume de referinta in ceea ce priveste fotografiile realizate in salbaticie, printre cele mai mari sau sangeroase animale. Acum, fotografii celebrei publicatii se folosesc de drone si roboti pentru a ajunge cat mai aproape de subiectul lor si pentru a captura intr-un aparat foto momente memorabile si spectaculoase.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )