Libnet.ro
UNICEF

01:05

O fotografie din Romania, premiata la un concurs organizat de National Geographic Traveler (FOTO)

B1 B1,
O fotografie din Romania, premiata la un concurs organizat de National Geographic Traveler (FOTO)

O fotografie in care este prezentat un peisaj de basm din satul Pestera, Brasov, se afla printre imaginile castigatoare ale Traveler Photo 2015, informeaza RFI. Fotografia intitulata Land of Fairy Tales si r. continuă pe B1

GALERIE FOTO. Un peisaj de basm din Romania, premiat de National Geographic

National Geographic a anuntat cine sunt cei zece castigatori ai concursului international de fotografie din acest an. Printre castigatori se afla si un roman. Concursul cuprinde pe mai multe categorii: portrete de turism, scene exterioare, locuri, instantanee, iar imaginile castigatoare au fost selectate din 17. 000 imagini din intreaga lume, conform boredpanda. com.

Subsidiarele din Romania au primit de la bancile-mama peste 568 milioane de euro

Bancile mama au capitalizat subsidiarele din Romania cu 568,1 milioane de euro in primele sase luni ale acestui an, comparativ cu 104,46 milioane de euro in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), informeaza Agerpres.

Subsidiarele din Romania au primit de la bancile-mama peste 568 milioane euro

Bancile mama au capitalizat subsidiarele din Romania cu 568,1 milioane de euro in primele sase luni ale acestui an, comparativ cu 104,46 milioane de euro in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), transmite Agerpres.

Transformare soc pentru o gimnasta din Romania

La doar 19 ani Larisa Iordache este una dintre cele mai cunoscute gimnaste din Romania. Acum tanara sportiva este de nerecunoscut, in special dupa ce se machiaza, scrie cancan. ro. Gimnasta Larisa Iordache este fara doar.

Self/Less: Transfer de viata a ajuns in cinematografele din Romania

Self/Less: Transfer de viata, un film despre pericolul nemuririi, va avea premiera in cinematografele din Romania pe 7 august.

MAE aloca un milion de euro pentru bursierii francofoni din Romania: Ordinul a fost publicat marti in Monitorul Oficial

Cetatenii straini francofoni inscrisi la universitatile din Romania vor beneficia si in anul universitar 2015-2016 decele 40 de burse de studii universitare de doctorat si de cercetare Eugen Ionescu,.

Primul copac electric din Romania, care oferea conexiune wireless la internet, a fost distrus

Plantat si abandonat. Asta se poate spune despre celebrul Strawberry tree, primul copac electric din Romania, amplasat in Parcul Copiilor din Timisoara de municipalitate, in baza unui parteneriat cu.

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania. Au crescut cu 900 mil lei anul trecut

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania au avut anul trecut afaceri de aproape 4,4 miliarde de lei 990 mil euro), mai mult cu 906 de milioane de lei 203 mil euro) fata de 2013, ca urmare a cererii puternice de solutii IT, in special din.

Scriitorii pot inchiria Casa Vernescu: Oamenii de afaceri din Romania nu sunt seriosi. Deocamdata nu avem clienti pentru inchiriere

O Hotarare de Guvern publicata recent in Monitorul Oficial arata faptul ca Uniunea Scriitorilor din Romania a primit dreptul de a beneficia de fructele civile ale imobilului, cu conditia utilizarii acestora in.

Topul vitezelor de internet fix si mobil din Romania: Cum explica ANCOM de ce este mai relevant Netograf decat Speedtest

Cine vrea sa-si testeze viteza de internet fix sau mobil si intra pe Netograf, aplicatia oficiala pentru testarea calitatii serviciilor de internet din Romania, va vedea ca aplicatia ii afiseaza automat IP-ul, orasul, browserul, sistemul de operare si terminalul folosit. De aici incolo, utilizatorul este liber sa selecteze orice furnizor doreste, tipul de oferta si de conexiune. Pe baza a peste 110. 000 de teste facute de romani in Netograf, ANCOM a anuntat recent ca Orange are cele mai mari viteze pe internet mobil, iar RCSRDS pe internet fix. Ce relevanta are acest top, cata vreme oricine poate minti asupra furnizorului? ANCOM precizeaza ca testele in care utilizatorul selecteaza un alt furnizor decat cel detectat pe baza IP-ului existent in baza de date a aplicatiei sunt eliminate din statistici.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )