Libnet.ro
UNICEF

01:05

Franta va acorda Irakului un imprumut in valoare de 430 de milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 Franta va acorda Irakului un imprumut in valoare de 430 de milioane de euro

Franta va acorda Irakului un imprumut de 430 milioane de euro in acest an, a anuntat sambata Ministerul francez de Externe, potrivit AFP. Bugetul Irakului este grav afectat de lupta impotriva jihadistilor si de caderea pretului petrolului. continuă pe Hotnews

Franta va acorda anul acesta Irakului un imprumut de 430 de milioane de euro, anunta Parisul

Franta va acorda Irakului un imprumut in valoare de 430 de milioane de euro, in 2017, o tara al carei buget este grevat puternic de lupta impotriva jihadistilor si prabusirea cursului petrolului, a declarat sambata ministrul francez de Externe pentru AFP.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de doar 2,7 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, in contextul in care lichiditatea totala a fost de doar 12,6 milioane de lei 2,75 milioane euro), mai mica decat de cea de ieri 3,78 milioane euro).

50 milioane euro - valoarea sponsorizarilor acordate de industria farmaceutica in 2016 lumii medicale. Mese de sute de mii de euro si legaturi cu lumea politica

Un raport al Observatorului Roman de Sanatate, citat de publicatia europeana Politico, a analizat datele raportate oficial de industria farmaceutica ca reprezentand sponsorizari acordate medicilor, organizatiilor si institutiilor publice din sistemul sanitar. Un numar semnificativ de medici si organizatii care au beneficiat de sponsorizari nu au raportat aceste finantari, desi erau obligate legal. In 2016, industria farmaceutica a finantat cu 18,7 milioane Euro evenimente educationale si cu aproape 6 milioane Euro deplasari internationale pentru medici. Destinatiile cele mai frecvente au fost Viena, Londra si Copenhaga.

Cinci indici BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de doar 3,8 milioane euro

Cinci din indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ sedinta de tranzactionare de astazi, in contextul in care lichiditatea totala a fost de doar 17,32 milioane de lei 3,78 milioane euro), mult mai mica decat de cea de ieri 11,8 milioane de euro).

Cinci indici BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de aproape 12 milioane euro

Cinci din indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv sedinta de tranzactionare de astazi, lichiditatea totala fiind de 54,5 milioane de lei 11,9 milioane euro), in crestere fata de cea de ieri 7,42 milioane euro).

Deficit de 824 milioane euro in comertul cu produse medicale si farmaceutice

Tara noastra a inregistrat, in primele cinci luni ale acestui an, un deficit de 824 milioane euro in comertul cu produse medicale si farmaceutice, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica INS).

CE acorda 201 milioane euro pentru finalizarea lucrarilor de modernizare a caii ferate dintre Sighisoara si Coslariu

Peste 201 milioane de euro din Fondul de coeziune, perioada de programare 2014-2020, vor fi investite in faza a doua a proiectului privind modernizarea legaturii feroviare dintre localitatile Sighisoara judetul Mures) si Coslariu judetul Alba), in Transilvania, informeaza un comunicat de presa al Comisiei Europeane CE).

CFR a primit cinci oferte pentru reabilitarea tronsonului Brasov-Sighisoara, valoarea lucrarilor fiind estimata la 700 milioane euro

CFR a anuntat vineri ca cinci operatori economici au depus oferte in licitatia pentru reabilitarea tronsonului feroviar Brasov - Sighisoara pe sectiunile Brasov 65506; Apata si Cata - Sighisoara. Valorea lucrarilor este de aproximativ 700 milioane de euro. Lucrarile pe Brasov-Sighisoara au inceput de cativa ani si trenurile circula cu viteza redusa, acumuland intarzieri uneori de zeci de minute.

UE aloca 201 milioane euro pentru modernizarea caii ferate dintre Sighisoara si Coslariu

Peste 201 milioane de euro din Fondul de coeziune, in perioada de programare 2014-2020, vor fi investite in faza a doua a proiectului privind modernizarea legaturii feroviare dintre localitatile Sighisoara judetul Mures) si Coslariu judetul Alba), in Transilvania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )