Libnet.ro
UNICEF

23:00

Franta: Trei jurnalisti de la Al Jazeera au fost retinuti la Paris pentru folosirea unei drone

B1 B1,
Franta: Trei jurnalisti de la Al Jazeera au fost retinuti la Paris pentru folosirea unei drone

Trei jurnalisti ai televiziunii Al Jazeera au fost retinuti, miercuri, dupa ce au fost surprinsi utilizand o drona la periferia vestica a Parisului, inforemaza Le Parisien. Retinerile lor vin in contextul. continuă pe B1

Danemarca: Zeci de romani suspectati de trafic de persoane si fraude au fost retinuti de autoritati

Aproximativ 60 de persoane, in principal cetateni romani, suspectate de implicare in trafic de persoane si fraude, au fost retinute de autoritatile daneze, potrivit site-ului Metroexpres. Politisti danezi,.

Zeci de romani suspectati de trafic de persoane au fost retinuti in Danemarca

Aproximativ 60 de persoane - in principal cetateni romani - suspectate de implicare in trafic de persoane si fraude, au fost retinute miercuri in Danemarca. Autoritatile au efectuat perchezitii in 62 de.

Reteaua care aduna tutun de la groapa de gunoi Chiajna si-l transforma in tigari, anihilata. Capii gruparii de evazionisti au fost retinuti

Patru persoane, banuite de evaziune fiscala cu tutun, au fost retinute de politistii calaraseni. Anchetatorii spun ca acestia sunt capii unei retele care a pagubit statul cu 980. 000 lei. Dosarul, unul doesebit de complex, vizeaza anihilarea unei grupari care aduna resturi de tutun de la groapa de gunoi din Chiajna, le transforma in tigari si apoi le vindea in patru judete.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )