Libnet.ro
UNICEF

22:45

Frauda masiva la Bacalaureat 2015. Aproape 100 de elevi din Timis, eliminati dupa vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere din sali

Adevărul Adevărul,
Frauda masiva la Bacalaureat 2015. Aproape 100 de elevi din Timis, eliminati dupa vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere din sali

Inspectoratul Scolar al Judetului Timis a anuntat masurile dispuse in urma controlului de la Liceul Traian Vuia din Faget, acolo unde a fost declansata o ancheta pentru suspiciuni de frauda. in urma vizionarii inregistrarilor de pe camerele de supraveghere, aproape 100 de elevi au fost eliminati si timp de doi ani nu mai au voie sa sustina examenul. continuă pe Adevărul

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2015 MEHEDINTI. Cati elevi si-au marit notele dupa contestatiile la BAC, in Mehedinti

Peste 300 de elevi au reusit sa isi mareasca notele, dupa contestatiile la examenul de Bacalaureat, din sesiunea iunie-iulie 2015.

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2015 MURES. Notele elevilor din Mures, dupa contestatii

Elevii din Mures afla vineri notele dupa contestatii la examenul de Bacalaureat, in sesiunea iunie-iulie 2015.

Rezultate Bacalaureat 2015 EDU.RO. Notele din Brasov

Rezultate Bacalaureat 2015 EDU. Conform datelor furnizate de reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Brasov, promovabilitatea la examenul de bacalaureat in judet este de 78,74%, cu peste zece.

Rezultate Bacalaureat 2015 EDU.RO. Situatia din Vrancea

Rezultate Bacalaureat 2015 EDU. Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Vrancea, Vasilica Zaharia, promovabilitatea la bacalaureatul de anul acesta, inainte de depunerea.

FRAUDA LA BACALAUREAT 2015. Urmarire penala in rem in cazul fraudarii BAC-ului la un liceu din Timis

Procurorii Parchetului pe langa Tribunalul Timis au inceput urmarirea penala in rem pentru fapte de coruptie in cazul suspiciunilor de frauda a bacalaureatului la Liceul Traian Vuia din Faget, judetul Timis.

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2015 OLT. Notele elevilor din Olt dupa contestatii

Elevii din Olt afla vineri notele dupa contestatii la examenul de Bacalaureat, in sesiunea iunie-iulie 2015.

Perle Bacalaureat 2015: Uretra face parte din sistemul auditiv

Examenul de Bacalaureat s-a incheiat. Rezultatele au aparut, cei care au promovat sarbatoresc si cei care nu isi reanalizeaza planurile. Totusi, in urma Bac-ului raman perlele elevilor mai mult sau mai putin inspirati.

Rezultate finale Bacalaureat 2015 Iasi. 1.997 de elevi au depus contestatii in judetul Iasi. Colegiul National - promovabilitate de 100%

Rezultate finale Bacalaureat 2015. Pe 10 iulie, candidatii vor afla notele finale la Bacalaureat 2015, dupa contestatii. Rezultate finale BAC 2015 se vor publica si pe edu. ro, iar corespondentii adevarul le vor publica pe adevarul. ro.

BACALAUREAT 2015. 63 de elevi au obtinut nota 10. Cluj, cea mai mare promovabilitate

63 de elevi de clasa a XII-a, inscrisi la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2015, au obtinut media 10, la nivelul intregii tari, informeaza Ministerul Educatiei.

Timis: Procurorii au inceput urmarirea penala in rem in cazul suspiciunilor de frauda la bacalaureat, la Liceul Traian Vuia din Faget

Procurorii Parchetului pe langa Tribunalul Timis au inceput urmarirea penala in rem pentru fapte de coruptie in cazul suspiciunilor de frauda a bacalaureatului la Liceul Traian Vuia din Faget, judetul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )