Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fresh! Antonia lanseaza single-ul Hurricane in colaborare cu Puya

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh! Antonia lanseaza single-ul Hurricane in colaborare cu Puya

Antonia a lansat in aceasta seara un nou single care se numeste Hurricane. Piesa este o colaborare cu Puya, artist cu care Antonia isi dorea demult sa colaboreze. Mi-a placut Hurricane de la prima ascultare, este o piesa puternica, are un mesaj profund si m-am bucurat ca Puya a acceptat sa o cantam impreuna. continuă pe Devorator Monden

Fresh! Matteo lanseaza un nou single Panama

Dupa o vara de succes, in care Amandoi a fost number one la mai multe posturi de radio mai multe saptamani la rand, Matteo revine cu un nou single: Panama. Cu o linie melodica vesela si usor de fredonat, noua piesa contine un joc de cuvinte provocator, ca o continuare a ideii avute cu cateva .

Janelle Monae colaboreaza cu Miguel pentru single-ul PrimeTime!

Cantareata americana este foarte ocupata punand la punct ultimele detalii ale viitorului sau albumul, The Electric Lady, insa si-a facut timp sa ne incante cu un nou single extras de pe acesta, PrimeTime. Piesa reprezinta o colaborare cu artistul american Miguel. PrimeTime a fost avut premiera pe 19 august si probabil cat de curand Janelle .

Katy Perry e pregatita sa atace prima pozitie in Billboard Hot 100 cu single-ul Roar!

A trecut putin peste o saptamana de la lansarea single-ului Roar, dar acesta deja s-a vandut in 525 000 de copii. Acesta este un nou record pentru Katy Perrydeoarece, in 2010, hitul Firework s-a vandut in 509 000 de copii in prima saptamana de la lansare. Cu o asa ascensiune nici nu ar trebui sa .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )