Libnet.ro
UNICEF

01:05

GAME cu GAME Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova in sferturi la Cincinnati

Online Sport Online Sport,
GAME cu GAME Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova in sferturi la Cincinnati

Simona Halep a infruntat-o pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, vineri noapte dupa ora 3:30, in ultimul sfert de finala programat pe Arena Centrala de la Cincinnati. Vedeti mai jos desfasurarea, game cu game, a meciului dintre Halep si Pavlyuchenkova. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova in sferturi la Cincinnati (vineri noapte dupa 3:30)

Simona Halep o infrunta pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, vineri noapte dupa ora 3:30, in ultimul sfert de finala programat pe Arena Centrala de la Cincinnati.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova (nu inainte de 03:30)

Dupa inca un meci maraton n. r. cel cu Andrea Petkovic), Simona Halep o va intalni in sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnati pe Anastasia Pavlyuchenkova Rusia, locul 34 in clasamentul WTA). Jucatoarea noastra conduce cu 4-0 la intalnirile directe. Meciul nu va incepe inainte de ora 03:30, va fi in direct pe Dolcesport si Livescore pe HotNews. ro.

Simona Halep confirma participarea la Cincinnati

Retrasa in finala de la Toronto din cauza unei probleme de sanatate, Simona Halep devenise incerta pentru participarea in turneul de la Cincinnati din aceasta saptamana.

GAME cu GAME Simona Halep - Kristina Mladenovic in turul 2 la Cincinnati

Simona Halep a debutat in turneul de la Cincinnati, miercuri seara de la ora 18:30, intr-o partida contra frantuzoaicei Kristina Mladenovic. Meciul a fost live text in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Andrea Petkovic in optimi la Cincinnati (dupa ora 3:30)

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Cincinnati dupa un meci de aproape trei ore cu Kristina Mladenovic, jucatoare pe care a invins-o pentru prima data in cariera. Astfel, Halep o va infrunta pe Andrea Petkovic din Germania pentru un loc in sferturile de finala.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Andrea Petkovic 4-6; 6-4 6-2 Greu, spectaculos si epuizant/ Sfert de finala cu Anastasia Pavlyuchenkova

Simona Halep a castigat in trei seturi o partida de foc cu Andrea Petkovic si s-a calificat in sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnati unde o va intalni pe Anastasia Pavlyuchenkova care a beneficiat de abandonul Azarenkai. Partida a fost una spetaculoasa si pe muchie de cutit, ambele jucatoare dand impresia ca pot castiga. Simona a fost jucatoarea mai agresiva, a impus ritmul, dar serviciul nu a functionat si a facut multe greseli nefortate. Petkovic paraseste arena in lacrimi, dar a castigat inimile tuturor.

VIDEO Simona Halep, revenire superba cu Andrea Petkovic - A ajuns in sferturi la Cincinnati

Simona Halep a ajuns in sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnati, dupa ce a pierdut primul set al intalnirii cu Andrea Petkovic 4-6). Jucatoarea noastra a revenit insa superb si a castigat urmatoarele doua seturi 6-4, 6-2). Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei.

Simona Halep o invinge pe Andrea Petkovic pentru un loc in sferturi la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Cincinnati dupa un meci de 2 ore si 40 de minute contra nemtoaicei Andrea Petkovic. Aceasta a castigat primul set cu un joc extrem de agresiv din spatele terenului, insa Halep a raspuns cu aceeasi moneda in al doilea, fortand intrarea in decisiv. Mult mai proaspata din punct de vedere fizic, Halep a facut in cele din urma diferenta si completeaza tabloul sferturilor de finala.

Simona Halep la Cincinnati. Romanca a invins-o pe Andrea Petkovici si s-a calificat in sferturi

Simona Halep a reusit, vineri dimineata, sa o invinga pe germanca Andrea Petkovici, 4-6, 6-4, 6-2, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati.

Simona Halep a urcat pe locul doi in clasamentul WTA dupa victoria de la Cincinnati

Simona Halep a reusit sa o intreaca pe Maria Sharapova, dupa victoria pe care a obtinut-o in turul doi al turneului de la Cincinnati din Franta, scrie ziare. com. Astfel, Simona a urcat pe locul doi in clasamentul.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )