Libnet.ro
UNICEF

06:15

GEC Nera a premiat cele mai bune anchete de mediu

Adevărul Adevărul,
GEC Nera a premiat cele mai bune anchete de mediu

Peste 20 de anchete jurnalistice si emisiuni au fost premiate de catre Grupul Ecologic de Colaborare Nera, dar si anchete audio si video. continuă pe Adevărul

Robbie Williams socheaza: I-as cumpara cele mai bune droguri fiicei mele

Cantaretul Robbie Williams a declarat ca ii va cumpara droguri fetei lui cand o sa creasca, pentru a fi sigur ca le consuma pe cele mai bune. Artistul de 39 de ani a fost internat in trecut la.

VIDEO Cele mai bune filme inspirate de benzi desenate

Desi publicul din Romania nu e atat de pasionat de benzi desenate precum americanii, cu siguranta e atras de filmele facute dupa ele. in ultimele luni, au avut premiera doua pelicule inspirate din benzi desenate: Omul de otel 3 si cel mai nou film din seria Superman, Man of Steel: Eroul, care a intrat in cinematografele din Romania chiar in aceasta saptamana.

In ce zone sunt cele mai ieftine birouri

Cele mai ieftine spatii de birouri disponibile online in aceasta vara se afla in zona de est, cu o chirie medie de 7,69 euro/mp/luna, potrivit esop. ro, pe locul doi se afla zona de sud si pe locul trei zona de nord.

Romanii au ales ieri Antena 3 pentru a afla cele mai importante informatii despre victimele accidentului din Muntenegru

Romanii au ales ieri Antena 3 pentru a afla cele mai importante informatii despre romanii afectati de tragedia din Muntenegru. Antena 3 s-a clasat pe primul loc in topul televiziunilor informative, la nivelul.

VIDEO Traseul mortii din Muntenegru, in care si-au pierdut viata 18 romani: unul dintre cele mai frumoase si periculoase drumuri din Europa

Drumul european 65 care traverseaza Muntenegru este unul dintre cele mai frumoase din Europa, insa si unul dintre cele mai periculoase. Muntenegru este cunoscut pentru privelistile minunate pe care ti le ofera, insa si pentru infrastructura care prezinta riscuri majore: sute accidente au loc aici, E/65 fiind supranumit, pe buna dreptate, drumul mortii.

Bucurestiul, in topul oraselor cu cele mai mari scaderi ale costului de ocupare a birourilor

Bucurestiul se afla de locul 12 in top 15 orase din lume cu cele mai mari reduceri ale costului de ocupare a spatiilor de birouri in ultimul an, cu o scadere de 6,1% in trimestrul unu comparativ cu acelasi interval din 2012, potrivit CBRE.

Bucuresti, in top 15 orase din lume cu cele mai mari reduceri ale costului de ocupare a ...

Bucurestiul se afla de locul 12 in top 15 orase din lume cu cele mai mari reduceri ale costului de ocupare a spatiilor de birouri in ultimul an, cu o scadere de 6,1% in trimestrul unu comparativ cu acelasi interval din 2012, conform Mediafax. Astfel, costul de ocupare a spatiilor de birouri din Bucuresti se situeaza la 23,25 euro/metru patrat/luna, in conditiile in care chiria medie s-a diminuat in perioada analizata cu 7,7%, la 18 euro/metru patrat/luna. In costul de ocupare sunt incluse si .

Detaliu socant despre una din cele mai indragite moderatoare TV. S-a prostituat!

Este una din cele mai de succes femei pe plan mondial, iar vietile a milioane de oameni s-au schimbat datorita ei. Oprah Winfrey nu a fost din totdeauna atat de cunoscuta. Potrivit unei biografii neautorizate, femeia.

TOP: Cele mai difuzate 10 melodii romanesti la radio si TV in primul trimestru al anului

Vezi in slide-urile urmatoare care au fost cele mai difuzate zece melodii romanesti pe radiourile si televiziune autohtone in primele trei luni ale acestui an, conform companiei de monitorizare Media Forest .

Netin, Lenovo: Cele mai mari vanzari le avem pe segmentul de 1.400-2.000 de lei

Cel mai bine vandute notebookuri Lenovo in Romania sunt cele cu preturi intre 1. 400 si 2000 de lei, a declarat pentru Wall-Street. ro, Aurel Netin, directorul general al Lenovo Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )