Libnet.ro
UNICEF

01:05

George Maior, decoratie importanta pentru sprijinul acordat armatei romanesti

România Liberă România Liberă,
George Maior, decoratie importanta pentru sprijinul acordat armatei romanesti

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, a primit, luni, Emblema de Merit Partener pentru Aparare, clasa a II-a, in semn de apreciere a contributiei deosebite adusa la sustinerea activitatilor armatei, precum si pentru promovarea valorilor nationale. continuă pe România Liberă

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, si-a prezentat scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama

George Maior, noul ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii, si-a prezentat joi scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama. Potrivit Agerpres, Maior a vorbit cu Obama despre simpatia pe care o au.

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, fata in fata cu presedintele Barack Obama

Noul ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, s-a intalnit cu presedintele Barack Obama la Casa Alba pentru a-si prezenta scrisorile de acreditare. Maior a mentionat.

George Maior si-a prezentat scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama

Noul Ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, si-a prezentat ieri scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama, ocazie cu care i-a vorbit acestuia despre simpatia pe care o au romanii fata de SUA, apreciind ca aceasta poate contribui substantial la adancirea relatiilor de parteneriat dintre cele doua tari, transmit surse din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )