Libnet.ro
UNICEF

01:05

Germania si Polonia propun alegeri directe pentru liderii Uniunii Europene

B1 B1,
Germania si Polonia propun alegeri directe pentru liderii Uniunii Europene

Oficialii de la Berlin si Varsovia au vehiculat ideea alegerii liderilor Uniunii Europene de catre cetateni, pentru a se elimina astfel suspiciunile alimentate mai ales de criza datoriilor in zona euro, informeaza. continuă pe B1

Germania si Polonia doresc alegeri directe pentru liderii UE

Oficialii de la Berlin si Varsovia au argumentat ideea alegerilor directe ale liderilor Uniunii Europene de catre cetateni, pentru a face fata euroscepticilor alimentati in special de catre criza datoriilor, informeaza AFP.

Solutia lui Barroso pentru criza Uniunii? mai multa Uniune

In timpuri de criza, un discurs de criza. Am cheltuit peste mijloacele noastre, practicile financiare au fost iresponsabile, auto-critica a dominat discursul de jumatatate de ora al Presedintelul Comisiei. O retorica centrata pe problemele interne ale Uniunii, in special pe economie si politica. Prioritatile politicii externe au fost enumerate intr-o fraza scurta, cu mentionarea Siriei, spectrul esecului politicii externe comune. Politica externa a UE ramane limitata drepturile omului, democratizare si dezvoltare, in timp ce Uniunea priveste doar catre problemele sale interne.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )