Libnet.ro
UNICEF

16:15

GRECIA. Mai multi membri ai majoritatii parlamentare cer IESIREA DIN ZONA EURO

România Liberă România Liberă,
GRECIA. Mai multi membri ai majoritatii parlamentare cer IESIREA DIN ZONA EURO

Printre propunerile Greciei trimise joi seara creditorilor se numara o crestere a TVA la anumite categorii de produse si servicii, de la 13% in prezent la 23 %, suprimarea avantajelor fiscale pentru insulele grecesti, incepand cu insulele cele mai bogate si cu cele turistice, cresterea treptata a varstei de pensionare si reforme in domeniul functiei publice, masuri ce vizeaza cresterea veniturilor la buget. continuă pe România Liberă

Mai multi membri ai majoritatii parlamentare din Grecia, nemultumiti fata de propunerile creditorilor internationali, sugereaza chiar parasirea zonei euro de catre statul elen

Guvernul grec isi sustine vineri seara in fata legislativului ultimele propuneri trimise creditorilor internationali, dar cativa membri ai majoritatii parlamentare si-au exprimat nemultumirea fata de.

GRECIA. Mai multi parlamentari cer IESIREA DIN ZONA EURO

Printre propunerile Greciei trimise joi seara creditorilor se numara o crestere a TVA la anumite categorii de produse si servicii, de la 13% in prezent la 23 %, suprimarea avantajelor fiscale pentru insulele grecesti, incepand cu insulele cele mai bogate si cu cele turistice, cresterea treptata a varstei de pensionare si reforme in domeniul functiei publice, masuri ce vizeaza cresterea veniturilor la buget.

Trei profesori si mai multi studenti de la Universitatea Eftimie Murgu din Resita, audiati in cazul suspiciunilor de mita

Trei profesori si mai multi studenti de la Universitatea Eftimie Murgu din Resita, intre care se numara si presedintele Senatului universitatii, sunt audiati, joi seara, la Parchetul Tribunalului.

Furtuna puternica la Iasi dupa canicula: Mai multi copaci au cazut peste masini (VIDEO)

O furtuna puternica a maturat Iasiul joi seara, in intervalul orar 17:00-18:00, atunci cand au cazut si 25-35l/mp. Timp de o ora judetul a fost sub cod portocaliu de ploi torentiale. Vijelia a pus mai multi.

Bani mai multi, dar progrese putine. Spitalele din Moldova au datorii, iar directorii - salarii barosane

Spitalele din Republica Moldova au datorii tot mai mari, proiectele pentru care se aloca bani publici sunt alese fara transparenta, iar accesul la medicamentele compensate este limitat. Deficientele au fost constatate de deputatii de la Chisinau in contextul in care bugetul Companiei Nationale de Asigurari in Medicina este in crestere.

Tot mai multi romani se indreapta spre Bruxelles. Ce loc ocupa tara noastra in topul imigrantilor

Romanii au devenit in ultimii 20 ani a treia cea mai importanta comunitate de imigranti din Bruxelles, arata un studiu realizat de ISAB.

Rezultate BAC 2015 Rezultate record la Bacalaureat:66,41% dintre absolventi au promovat examenul, cu 7 puncte procentuale mai multi decat anul trecut. Cea mai mare promovabilitate de cand au fost introduse camere video

Rezultatele examenelor de Bacalaureat au adus anul acesta o promovabilitate de 66,41%, cu peste 7 puncte procentuale mai mari decat cele de la Bacalaureatul 2014 59,25%) si cu 12% mai mari decat la BAC 2013 54,4%). Sunt cele mai ridicate rezultate din 2011 in prezent, adica de cand au fost introduse camere video. Acesta este si primul an in care ministrul Educatiei a anuntat ca se va implica personal in subiectele de la BAC si in care a declarat, inca dinainte de terminarea examenelor, ca rezultatele vor fi superioare celor din anii trecuti. Mentionam, de asemenea, ca si la bacalaureat au existat profesori care au avertizat ca subiectele au fost mai usoare decat in alti ani. Ministerul Educatiei a precizat ca in doar 5 judete Gorj, Salaj, Teleorman, Giurgiu si Braila) procentul de promovare de la BAC 2015 este mai mic decat anul trecut, in vreme ce in restul judetelor se inregistreaza o majorare de pana la 11,9%.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )