Libnet.ro
UNICEF

06:15

Grecia a primit un nou avertisment din partea ministrilor de Finante din zona euro

România Liberă România Liberă,
Grecia a primit un nou avertisment din partea ministrilor de Finante din zona euro

Ministrii de Finante din zona euro au avertizat Grecia, vineri, ca nu va primi ajutor financiar pana nu va prezenta un plan complet de reforme economice, in conditiile in care tara se indreapta spre incapacitate de plata. continuă pe România Liberă

Caru' cu Vedete: Ce cadou a primit Oana Roman din partea lui Papa Ioan Paul al doilea; S-au impacat! Un cuplu celebru de la noi, din nou in tandreturi; Nuduri de vedete care n-au fost iepurasi Playboy

Nadia Comaneci si Katie Holmes - Impreuna, pe covorul rosu. Festivalul de Film Tribecca a programat premiera scurtmetrajului Eternal Princess, un film. Kendall Jenner se dezbraca de inhibitii pentru o revista celebra. Dupa afisarea lui Kendall Jenner alaturi de Justin Bieber, era normal sa mai auzim de ea.

inca un atac din partea fanilor Google asupra celor de la Apple

Una dintre cele mai ciudate descoperiri din ultimul timp pe Google Maps ar putea fi inca un atac asupra celor de la Apple. Apple a reusit sa adune o gramada de fani pe parcursultimpului. A reusit, de asemenea, sa supere foarte multa lume. Printre acestia pare a se numara si cineva care are un interes [] inca un atac din partea fanilor Google asupra celor de la Apple Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Mercure, cel mai nou hotel din Bucuresti, ajunge la 74% grad de ocupare

Mercure Bucharest City Center, cel mai nou hotel din Capitala, parte din lantul Accor, va atinge un grad de ocupare de 74% in aprilie, peste media de 63% de pe piata, a declarat Alina Fugaciu, directorul general al unitatii de cazare.

Nou avertisment pentru Grecia. Seful Eurogrupului: Sa isi indeplineasca obligatiile asumate

Grecia trebuie sa-si indeplineasca obligatiile asumate daca vrea sa ramana in zona euro, dar o iesire a tarii din zona euro nu este o optiune, a declarat seful Eurogrupului, Jeroen Dijsselbloem, scrie.

Lovitura pentru baronul Nicusor Constantinescu din partea colegilor din PSD

Nicusor Constantinescu a fost suspendat, vineri, din functia de prim-vicepresedinte al PSD Constanta, pe perioada problemelor sale juridice, in urma unei decizii a Biroului Permanent Judetean BPJ) al organizatiei, transmite Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )