Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul vrea sa verse viitoarele redevente intr-un fond special pentru proiecte de investitii decise politic

Hotnews Hotnews,
 Guvernul vrea sa verse viitoarele redevente intr-un fond special pentru proiecte de investitii decise politic

Guvernul intentioneaza sa infiinteze un fond special in care sa fie varsate toate redeventele incasate de stat pentru noile exploatari de resurse energetice si care sa fie folosit pentru obiective decise politic, precum constructia de autostrazi sau informatizare, a declarat duminica seara, la Romania TV, premierul Victor Ponta. continuă pe Hotnews

Guvernul vrea sa verse viitoarele redevente intr-un fond special pentru proiecte decise politic

Guvernul intentioneaza sa infiinteze un fond special in care sa fie varsate toate redeventele incasate de stat pentru noile exploatari de resurse energetice si care sa fie folosit pentru obiective decise politic, precum constructia de autostrazi sau informatizare, a declarat duminica seara, la Romania TV, premierul Victor Ponta.

Guvernul vrea sa verse viitoarele redevente intr-un fond special pentru proiecte decise politic.

Guvernul intentioneaza sa infiinteze un fond special in care sa fie varsate toate redeventele incasate de stat pentru noile exploatari de surse energetice si care sa fie folosit pentru obiective decise politic, precum constructia de autostrazi sau informatizare, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Vreau sa facem, pe modelul Norvegiei, un fond special, in care toate redeventele pe care le vom incasa pentru noile exploatari, fie ca este vorba de off-shore, fie ca este vorba de .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )