Libnet.ro
UNICEF

06:30

Heritage Museum deschide expozitia dedicata lui Bruce Lee

Adevărul Adevărul,
Heritage Museum deschide expozitia dedicata lui Bruce Lee

Bruce Lee este omagiat la Hong Kong, la 40 de ani de la decesul sau, prin deschiderea unei expozitii dedicate actorului si instructorului de arte martiale. continuă pe Adevărul

Bruce Lee, omagiat la 40 ani de la moartea sa.

Actorul Bruce Lee este omagiat la Hong Kong, la 40 de ani de la decesul sau, printr-o expozitie care a fost vernisata sambata la Heritage Museum si care va fi deschisa vizitatorilor pentru o perioada de cinci ani, informeaza Mediafax. Implinirea a 40 de ani de la decesul lui Bruce Lee este marcata la Hong Kong prin deschiderea acestei expozitii care va putea fi vizitata timp de cinci ani, potrivit bbc. co. uk. Expozitia de la Heritage Museum, la al carei vernisaj a participat si fiica actorului, .

Bruce Lee este readus la viata intr-o reclama la Johnnie Walker

Prin intermediul tehnologiei CGI orice personaj poate fi recreat cu precizie, iar cei de la Johnnie Walker l-au readus la viata pe Bruce Lee. Arata incredibil. Din cauza faptului ca vocea pare sa fie originala si discursul folosit este unul clasic dat de Bruce Lee, in cea mai noua reclama la Jonnie Walker Blue Label, luptatorul de arte martiale revine la viata dupa 40 de ani. Clipul de 90 de secunde a fost difuzat pentru prima oara pe data de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )