Libnet.ro
UNICEF

00:07

Horoscop 20 mai. Taurii descopera noi lucruri despre ei

Antena3 Antena3,
Horoscop 20 mai. Taurii descopera noi lucruri despre ei

Horoscop Berbec in acest weekend te concentrezi pe partea financiara. Te gandesti la unele idei de afaceri pe care iti doresti sa le pui in aplicare si la modurile in care le poti pune in. continuă pe Antena3

Peste 750 de mii de buletine pentru alegerile din 20 mai

Pentru alegerile locale noi din 20 mai, care vor avea loc in municipiile Chisinau, Balti si in alte cinci localitati, sunt tiparite 752. 460 de buletine de vot, dintre care 474. 816 sunt in limba romana, iar celelalte in rusa. Cele mai multe buletine, dar si cel mai lung buletin este la Chisinau.

HOROSCOP 16 mai 2018. Cum va pot influenta astrele

HOROSCOP 16 mai 2018. Cum va pot influenta astrele. HOROSCOPUL ZILEI - 16 mai 2018 Berbec - Decide lucruri mari pentru viata. Taur - Are aspecte bune in zona banilor. Gemeni - Nu trebuie sa duceti vorba.

Ion Ceban: 20 mai poate deveni un moment de cotitura in istoria moderna a Chisinaului

Candidatul Partidului Socialistilor la alegerile noi din Chisinau, Ion Ceban, spune ca pentru el campania electorala a fost o oportunitate de a-si expune viziunea privind modul in care pot fi solutionate problemele cu care se confrunta locuitorii Capitalei. El i-a chemat pe chisinauieni la urnele de vot pe 20 mai, mentionand ca aceasta zi poate deveni un moment de cotitura in istoria moderna a municipiului, transmite IPN.

Ce se schimba din 20 mai la ITP-ul pentru autovehicule

Din 20 mai intra in vigoare reguli noi in legatura cu ITP-ul masinilor, una dintre ele permitand suspendarea inmatricularii unui vehicul fara Inspectie Tehnica Periodica ITP) valabila, precum si daca vehiculul nu a fost inscris pe numele proprietarului de drept la 90 de zile de la achizitionarea lui. Tot din aceasta saptamana statiile ITP vor fi obligate sa inregistreze video activitatea si sa pastreze inregistrarile.

Alegatorii pot verifica listele electorale intocmite pentru alegerile din 20 mai

Alegatorii din localitatile unde pe 20 mai se vor desfasura alegeri locale noi pentru functia de primar au posibilitatea sa verifice corectitudinea intocmirii listelor electorale, atat in localurile sectiilor de votare, cat si online, accesandpaginaelectronica a Comisiei Electorale Centrale, transmite IPN.

Igor Botan: BOP nu este un verdict despre ceea ce se va intampla pe 20 mai

Barometrul Opiniei Publice nu este un verdict despre ceea ce se va intampla pe 20 mai. Este o colectie de indicatori care le spune oamenilor ca in functie de cum vor proceda, asa vor fi rezultatele. Declaratia a fost facuta de directorul executiv al Asociatiei pentru Democratie Participativa ADEPT, Igor Botan, in cadrul emisiunii Important de la postul de televiziune TVC21, transmite IPN.

Atentie soferi: Din 20 mai e posibil sa primesti interdictie de a mai circula pe drumurile publice. Care sunt masinile vizate

Incepand cu data de 20 mai se va introduce notiunea de suspendare a inmatricularii autovehiculului, operatiune care consta in interzicerea temporara a folosirii acestuia pe drumul public. Anuntul a fost fac.

Horoscop 18 mai. O zodie nu rateaza ocazia sa castige foarte multi bani

Horoscop BERBEC Aveti noi ocazii pentru a va consolida situatia financiara. Visati cu ochii deschisi la posibilele castiguri, insa vi se atrage atentia de catre familie ca pentru moment nu puteti fi sigur.

Horoscop 19 mai 2018. Venus intra in Rac cu multe cadouri pentru toti!

Iata horoscopul zilei pentruSAMBATA 19 mai 2018, ziua in care Venus, zeita iubirii si frumusetii in toate formele ei intra in emotionalul si casnicul Rac pana pe 18 iunie 2018. Cuvintele ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )