Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hunedoara din strada: sute de oameni au ocupat centrul orasului. Emotiile si revolta antisistem a tinerilor, in imagini

Adevărul Adevărul,
Hunedoara din strada: sute de oameni au ocupat centrul orasului. Emotiile si revolta antisistem a tinerilor, in imagini

Protestele antisistem au continuat in aceasta seara in orasele hunedorene. Peste 500 de oameni au iesit in strada la Hunedoara, iar in Petrosani numarul celor care au manifestat a fost la fel de mare. Timp de doua ore, tinerii au marsaluit pe strazile Hunedoarei si au scandat aproape neintrerupt impotriva autoritatilor de care, sustin ei, s-au simtit tradati in ultimii ani. continuă pe Adevărul

Sute de tineri in mars, prin centrul orasului. Acestia i-au cerut demisia primarului Severinului

Circa 250 de tineri au iesit miercuri seara in strada la Drobeta Turnu Severin sub sloganul Coruptia ucide. Chiar daca Guvernul a cazut, multi dintre ei au spus ca vor o schimbare in ceea ce inseamna clasa politica. De asemenea, si-au aratat compasiunea fata de victimele incendiului de la Colectiv.

VIDEO Sute de targovisteni in mars, prin centrul orasului. Oamenii au cantat imnul si si-au aratat compasiunea pentru victimele din Colectiv

Sute de targovisteni au marsaluit in centrul Municipiului Targoviste, nemultumiti de actuala clasa politica. Chiar daca Guvernul a cazut, multi dintre ei au spus ca vor o schimbare in ceea ce inseamna relatia dintre cetateni si institutiile statului.

Aproximativ o suta de sibieni, solidari cu bucurestenii care au iesit in strada. Mars de protest in centrul orasului

Aproximativ o suta de sibieni au iesit marti seara in Piata Mare din centrul orasului, pentru a lua parte la un mars de solidaritate cu cei peste 20. 000 de oameni iesiti in strada in Bucuresti.

Colectiv: Multi tineri buzoieni protesteaza in centrul orasului

Peste o mie de persoane, majoritatea tineri, s-au adunat, miercuri seara, in centrul Buzaului, unde au aprins lumanari in memoria celor 32 de victime ale incendiului din clubul Colectiv. Ulterior, oamenii au pornit in mars pe strazile orasului, oprindu-se in fata Spitalului Judetean unde au spus Tatal nostru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )