Libnet.ro
UNICEF

08:30

I-A DAT FATALA! Prima reactie a Biancai Dragusanu dupa ce Victor Slav a fost prins DROGAT la volan: Blondina a facut TOTUL public (FOTO)

B1 B1,
I-A DAT FATALA! Prima reactie a Biancai Dragusanu dupa ce Victor Slav a fost prins DROGAT la volan: Blondina a facut TOTUL public (FOTO)

Victor Slav a fost depistat pozitiv, pe A3, la intrarea in Bucuresti, cu marijuana, dupa un control de rutina al politistilor, potrivit unor surse citate de mediasud. ro. continuă pe B1

Victor Slav, drogat la volan. Fostul sot al Biancai Dragusanu s-a ales cu dosar penal

Victor Slav, celebrul prezentator de la Meteo, a fost prins drogat la volan. Fostul sot al Biancai Dragusanu s-a ales cu dosar penal si risca pedeapsa cu inchisoarea. Victor Slav, drogat la volan Legea ii da de furca din nou lui Victor Slav. Prezentatorul de la Kanal D a fost oprit pe A3 de un .

Prima reactie a ministrului Sanatatii la imaginile socante din Centrul pentru persoane cu handicap din Sighetu Marmatiei: Va discuta cu autoritatile locale, chiar daca centrul nu se afla in subordinea sa

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, va merge saptamana viitoare in control la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmatiei, un control care era deja programat, fara nicio legatura cu imaginile aparute astazi. Ministrul Sanatatii a precizat, pentru HotNews. ro, ca va merge categoric si la Centrul pentru persoane cu handicap de unde Centrul pentru Resurse Jurdice a dat astazi publicitatii imagini socante - cu pacienti tinuti in custi si legati de pat - chiar daca acesta nu se afla in subordinea Ministerului Sanatatii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )