Libnet.ro
UNICEF

06:15

A iesit din izolare ca sa isi viziteze rudele. Ce a patit un barbat gasit la peste 300 de km distanta de casa

Adevărul Adevărul,
A iesit din izolare ca sa isi viziteze rudele. Ce a patit un barbat gasit la peste 300 de km distanta de casa

In doar 24 de ore, politistii salajeni au aplicat amenzi de peste 200. 000 de lei celor care nu au respectat masurile impuse in contextul crizei COVID-19. Printre cei sanctionati se numara si un barbat venit in vizita din Brasov. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu: Orban a iesit din izolare ca sa isi bata joc de o tara intreaga. Luati masuri inainte de a fi prea tarziu

Marcel Ciolacu a spus ca Ludovic Orban, pe care l-a descris ca fiind un premier ingamfat, certaret cu toata lumea, a iesit din izolare ca sa isi bata joc de o tara intreaga.

Liderul tatar care l-a chemat pe Vergil Chitac la petrecerea de 8 Martie, negativ la testarea COVID-19. A iesit din izolare

Tatarii la sarbatoarea carora care a participat senatorul Vergil Chitac, chiar inainte de a avea simptomele de imbolnavire cu coronavirus, nu sunt deocamdata afectati de boala. Liderul care a organizat adunarea si l-a chemat pe Chitac a iesit din izolare, fiind testat negativ.

Vedeta de la Puterea Dragostei, amendata pentru ca a iesit din casa. Politistii l-au usurat de 3.000 de lei

Indemnul insistent al presedintelui Klaus Iohannis in aceasta perioada este: Stati in casa, aceasta actiune ajutand la neraspandirea virusului. Astazi este prima zi de carantina totala; prima zi in care sunt in vigoare articolele din Ordonanta Militara 3, care restrictioneaza circulatia cetatenilor din Romania. Personalul abilitat misuna prin oras pentru a se asigura ca oamenii .

Mii de romani au iesit din case in ultimele 24 de ore, in ciuda restrictiei de circulatie din ordonanta militara

Peste 5. 000 de romani au fost amendati, in ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea restrictiei de circulatie impuse prin ordonanta miliara 3 din 2020. in ciuda avertismentelor si a pandemiei de coronavirus, mii de romani au iesit din case nejustificat.

Ludovic Orban nu este infectat cu coronavirus! Premierul isi reia activitatea la Palatul Victoria

Premierul Ludovic Orban a primit rezultatul testului pentru noul coronavirus, acesta fiind unul negativ. Orban iese din izolare si isi reia activitatea la Palatul Victoria.

Ludovic Orban, rezultat negativ pentru coronavirus si la a doua testare El iese din izolare

Premierul Ludovic Orban - aflat in izolare la Vila Lac 1 din 13 martie - isi reia activitatea la Palatul Victoria dupa ce si rezultatul celui de al doilea test pentru coronavirus a fost negativ. Si ministrii au avut rezultat negativ la a doua testare pentru COVID-19, a anuntat marti Guvernul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )