Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ilie Nastase renunta la politica dupa rezultatul dezastruos de la europarlamentare: Prefer sa...

Antena3 Antena3,
Ilie Nastase renunta la politica dupa rezultatul dezastruos de la europarlamentare: Prefer sa...

Ilie Nastase s-a aflat pe listele europarlamentare din partea UNPR. La alegerile desfasurate duminica, scorul formatiunii politice pentru care a candidat fostul mare tenismen, la fel ca si Anghel Iordanescu, a. continuă pe Antena3

Partidul din Romania care cere, pe Facebook, interzicerea Facebook dupa rezultatul dezastruos de la alegeri

Un partid din Romania cere interzicerea Facebook in Romania, dupa rezultatul dezastruos inregistrat la alegerile europarlamentare. Reprezentantii formatiunii cred ca ar trebui sa se organizeze o comisie parlamentara si insusi Mark Zuckerberg ar trebui sa vina in Romania si sa dea explicatii. PNTCD este partidul care a decis sa nu desemneze candidati pentru alegerile europarlamentare, [] .

Decizie radicala luata de Ilie Nastase dupa esecul zdrobitor de la Alegerile Europarlamentare

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a ajuns la capatul liniei ca politican dupa ziua de 26 mai cand in Romania au avut loc alegeri pentru Parlamentul European.

Ilie Nastase, PRIMA reactie dupa nunta lui Brigitte! Am terminat cu ea

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit luni, la Primaria Voluntari. MIHAI CONSTANTINESCU, DECONECTAT DE LA APARATE! ANASTASIA LAZARIUC A FACUT ANUNTUL GALERIE FOTO) Fostii concurenti de la.

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil. Cum s-a imbracat fosta sotie a lui Ilie Nastase

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil, iar primele imagini cu cei 2 au aparut deja pe retelele de socializare. Fosta sotie a lui Ilie Nastase a marturisit ca doreste sa aiba un copil, in timp ce Florin a declarat ca este in al noualea cer. Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil [] .

Adrian Nastase, reactie incendiara dupa arestarea lui Liviu Dragnea

Adrian Nastase a reactionat pe blogul sau dupa arestarea lui Liviu Dragnea. Sunt doua lucruri distincte: 1. Dragnea trebuia sa-si dea demisia din fruntea partidului dupa rezultatul umilitor la alegerile de ieri; .

Comisia Europeana, prima reactie dupa rezultatul votului din Romania: O demonstratie a faptului ca ROMANII SUNT PROFUND PROEUROPENI!

Sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Cristea, saluta prezenta impresionanta a romanilor la votul pentru alegerile europarlamentare. Oficialul de la Bruxelles afirma ca romanii au.

Comisia Europeana, prima reactie dupa rezultatul votului de duminica: Romanii vor un sistem juridic independent

Comisia Europeana a salutat, luni, rezultatul votului la referednumul din Romania, apreciind faptul ca majoritatea romanilor a spus DA pentru un sistem juridic independent, in care coruptia nu e tolerata. Mesajul este clar, a tinut sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )