Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imagini socante surprinse in Capitala. Un tanar a fost lovit in plin de o masina, apoi aruncat in fata altui autoturism (VIDEO)

B1 B1,
Imagini socante surprinse in Capitala. Un tanar a fost lovit in plin de o masina, apoi aruncat in fata altui autoturism (VIDEO)

Imagini socante pe un bulevard intens circulat din Capitala! Un tanar a tasnit de pe trotuar in mijlocul strazii si a fost lovit in plin de o masina, apoi aruncat in fata altui. continuă pe B1

Imagini cumplite surprinse de camerele de supraveghere. Se juca pe scarile rulante, cand deodata i-a fost prins piciorul (FOTO)

Imagini cumplite surprinse de o camera de supraveghere intr-un magazin din Istanbul, Turcia. Un copil este vazut in timp ce se joaca pe scarile rulante care circula in sens invers, cand.

Un cameraman BBC care incerca sa-l filmeze pe liderul laburist Jeremy Corbyn a fost lovit de masina acestuia

Un cameraman al televiziunii publice britanice, BBC, a fost lovit de masina in care se afla liderul laburistilor, Jeremy Corbyn, informeaza, joi seara, presa internationala.

IMAGINI SOCANTE! Un MOTOCICLIST s-a CIOCNIT VIOLENT de un CAMION (VIDEO)

Un motociclist a fost surprins in timp ce s-a ciocnit violent de un camion in mijlocul strazii. Imaginile sunt socante, insa ridica si multe semne de intrebare. Dupa ce clipul a ajuns viral.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )