Libnet.ro
UNICEF

16:30

inca o TRAGEDIE la EXATLON! Salvamarii au intervenit de URGENTA! Din pacate s-a intamplat! Este vorba despre indragita...

B1 B1,
inca o TRAGEDIE la EXATLON! Salvamarii au intervenit de URGENTA! Din pacate s-a intamplat! Este vorba despre indragita...

Sezonul 2 la Exatlon a inceput cu mari emotii. Conucrenta Naomi a fost la un pas sa se inece intr-o confruntare cu Lili Sandu,s crie cancan. ro. Naomi a intrat in panica inainte de a intra in apa, iar cand. continuă pe B1

Ce tragedie... Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de celebrul Giani din Las Fierbinti...

Actorul Constantin Dita, care il interpreteaza pe Giani in serialul Las Fierbinti, a marturisit ca a trecut prin clipe grele in 2017. Acesta a a vazut moartea cu ochii, din cauza unor accidente, apoi s-a.

Ce DRAMA... Toti fanii au izbucnit in lacrimi: Da, din pacate este vorba de indragitul artist Fuego...

Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego, a povestit ca nu e fericit de tot ce a mostenit de la familia sa, specificand ca sufera de aceleasi probleme de sanatate ca regretatul sau tata. Din pacate il.

Cutremur la EXATLON! Trebuia sa fie CONCURENTUL SURPRIZA! Problemele de sanatate si-au spus cuvantul! Din pacate...

Participarea lui Marius Ivancea, alias Whats Up, la Exatlon, in echipa Faimosilor este surpriza reality-show-ului. Surse din anturajul vedetei au declarat ca pregatirea pentru competitia din Republica.

Oana Lis tocmai a facut anuntul dureros... Din pacate s-a confirmat: Da, este vorba de fostul primar Viorel Lis...

In urma cu sase ani, Oana si Viorel Lis au primit, din partea unui fan, un cadou macabru: o cruce realizata de un mester popular din Sapanta. Crucea inca o mai avem, acum este in boxa. O voia un strai.

DRAMA in lumea MANELELOR! Doliu pentru regele FLORIN SALAM! Din pacate s-a intamplat! TRAGEDIA care a socat Romania

Unul dintre cei mai mari lautari a plecat la ceruri saptamana trecuta. Este vorba despre Costel Geambasu, cunoscut muzicant al anilor 80 si 90, care s-a stins din viata la varsta de 67 de.

BLESTEM pentru BIANCA DRAGUSANU! A intrat in coma la spital! Din pacate nu s-a mai miscat! Fanii sunt in stare de SOC

Detalii incendiare din trecutul amoros al Biancai Dragusanu au iesit abia acum la suprafata! Prezentatoarea TV a avut partede o experienta traumatizanta inainte de a deveni vedeta cunoscuta de intreaga.

A MURIT! Din pacate, s-a stins in timpul OPERATIEI

O femeie din Marea Britanie, in varsta de 29 de ani, a murit in timpul unei operatii de modelare a fundului la o clinica din Turcia promovata de mai multe vedete de televiziune. Se presupune ca tanara a.

Ne ia in plin si ne intinde: Cabral Ibacka de la Pro TV, implicat intr-un teribil accident! Din pacate, vestile nu sunt deloc bune...

Cabral Ibacka a avut, luna trecuta, un accident rutier generat, se pare, de conditiile meteo nefavorabile. Acesta a povestit toata intamplarea pe blogul sau si, din fericire, a concluzionat cu faptul ca nu a.

Veste SOC despre marele actor Alexandru Arsinel. Din pacate, a CEDAT

Alexandru Arsinel s-a retras la munte din cauza caldurilor coplesitoare din ultima perioada l, asta, dupa ce s-a recules la mormantul parintilor sai, in Dolhasca. Suntem la Sinaia si o sa mai ramanem.

Bomba pe piata media: Ce decizie SOC au luat cei de Pro TV in privinta Andreei Esca! Din pacate, vedeta TV a facut prima anuntul...

Intoarsa de curand din concediu, Andreea Esca a postat pe retelele sociale o imagine cu prompterul care i-a lasat fara cuvinte pe fanii prezentatoarei Stirilor ProTV. Din nou la viata mea, a scris.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )