Libnet.ro
UNICEF

06:00

Incendiu la un depozit de mobila din Capitala. Mobilier distrus pe cateva sute de metri patrati

Antena3 Antena3,
Incendiu la un depozit de mobila din Capitala. Mobilier distrus pe cateva sute de metri patrati

Un incendiu a izbucnit, joi seara, la un depozit de mobila de pe bulevardul Ghencea din Capitala, in interior arzand mobilier pe cateva sute de metri patrati, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului. continuă pe Antena3

Incendiu puternic la un depozit de mobila din Capitala

Un incendiu a izbucnit, joi seara, la un depozit de mobila, de pe bulevardul Ghencea din Capitala, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti - Ilfov, Daniel Vasile, citat de Mediafax.

Incendiu la un depozit de mobila din Bucuresti

Un incendiu a izbucnit joi seara la depozitul de mobila Tamilia din Bucuresti, noua autospeciale fiind trimise pentru a stinge focul.

Rezultate SIMULARE BACALAUREAT 2015 Bucuresti. 62% dintre elevii din Capitala au obtinut peste 5 la simulare

Rezultate SIMULARE BACALAUREAT 2015 Bucuresti. 62% dintre elevii de clasa a XII-a din Capitala au reusit sa obtina peste 5 la simularea la Bacalaureat, a precizat, pentru Rl, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB).

Incendiu in Delta Vacaresti din Capitala: Pompierii incearca sa stinga flacarile care au cuprins patru hectare de vegetatie

Un incendiu puternic a izbucnit in Delta Vacaresti din Capitala, anunta reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU).

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )