Libnet.ro
UNICEF

05:45

A inceput Festivalul Summer Well

Antena3 Antena3,
A inceput Festivalul Summer Well

Cine nu a ajuns la mare sau la munte, poate sa mearga zilele acestea la padure sa asculte muzica buna. Portile s-au deschis de putin timp, asa ca, cine e deja acolo, se distreaza la Summer Well Festival. continuă pe Antena3

RATB: Linie speciala pentru Summer Well

O linie speciala de autobuze va functiona pe traseul Piata Victoriei - Buftea Domeniul Stirbey), sambata si duminica, pentru participantii la festivalul Summer Well, pretul unei calatorii fiind de 3,5 lei. Autobuzele vor circula intre orele 14.

Linie speciala RATB pentru cei care participa la Summer Well. Cat costa o calatorie

Regia Autonoma de Transport Bucuresti infiinteaza o linie speciala de autobuze pentru participantii la Festivalul Summer Well 2015, in perioada 8-9 august. Autobuzele vor circula pe traseul Piata Victoriei Buftea Domeniul Stirbey), intre orele 14:30 1:00.

Aplicatii pentru Summer Well 2015 care iti garanteaza un festival ca o vacanta

Summer Well 2015 debuteaza sambata, iar noi ne-am gandit sa va facem un mic playlist de aplicatii pe care sa le instalati inainte sa ajungeti la cel mai tare festival de muzica Indie al anului. Summer Well 2015 este unul dintre cele mai asteptate evenimente din acest an. Festivalul se organizeaza in Romania, multumita Orange, [] Aplicatii pentru Summer Well 2015 care iti garanteaza un festival ca o vacanta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )