Libnet.ro
UNICEF

01:05

Indicele de integrare europeana: Republica Moldova, cea mai aproape de standardele UE

Adevărul Adevărul,
Indicele de integrare europeana: Republica Moldova, cea mai aproape de standardele UE

Potrivit studiului, Republica Moldova are cele mai bune rezultate din cadrul celor sase tari din Parteneriatul Estic. continuă pe Adevărul

VIDEO Cronica de film: La limita de jos a cerului e Republica Moldova

Lungmetrajul de debut al lui Igor Cobileanski ar putea fi un fel de Marfa si banii de peste Prut. Daca in A fost sau n-a fost? revolutia se propaga de la Bucuresti in provincie, si noul val din cinematografia romana ar putea reverbera, 12 ani mai tarziu, in Republica Moldova. Desi acolo cinematografia nu e sustinuta nici cat era la noi in 2001 si desi filmul lui Igor Cobileanski e o productie 100% romaneasca, cu putin noroc el ar putea deschide o usa.

Iurie Leanca a chemat oamenii de afaceri italieni sa investeasca in Republica Moldova

Prim-ministrul Iurie Leanca a participat la Venetia la un for cu tema Oportunitatile de investitii in Republica Moldova. La eveniment au fost prezente peste 50 de companii mari din regiunea Veneto, dar si reprezentanti ai Guvernului de la Roma.

La Bruxelles a fost inaugurat un punct de informare turistica pentru Romania si Republica Moldova

Un punct de informare turistica pentru Romania si Republica Moldova a fost inaugurat sambata, la libraria romaneasca EuropaNova din Bruxelles, in cadrul primei editii a Festivalului limbilor, culturilor si spiritualitatilor din Europa centrala, estica si balcanica, dedicat in acest an limbii romane, potrivit Agerpres.

Din anul 2016 Gazprom ar putea sista tranzitul de gaze prin Republica Moldova, Ucraina si Romania

Mikhail Korchemkin, director al East European Gas Analysis EEGAS), constata ca gigantul rus al gazelor reduce investitiile pentru alte proiecte, dar finanteaza integral lucrarile la proiectul South Stream. Constructia gazoductului ar putea avea drept consecinta reducerea la minimum a tranzitului de gaze prin Ucraina, Republica Moldova si Romania.

Iurie Leanca: Republica Moldova ar putea accepta un compromis privind statutul Transnistriei.

Republica Moldova ar putea accepta un compromis rezonabil referitor la un statut special al Transnistriei, fapt ce ar garanta populatiei din regiune un anumit grad de autoguvernare, a declarat joi premierul moldovean Iurie Leanca, in cadrul Adunarii Generale a ONU, la New York, relateaza PRO TV Chisinau, conform Mediafax. Viziunea Guvernului Republicii Moldova privind solutia finala a conflictului transnistrean) este lipsita de ambiguitate. In primul rand, o solutie cuprinzatoare si .

Zgonea: Republica Moldova reprezinta o prioritate constanta pentru Romania

Republica Moldova reprezinta o prioritate constanta pentru Romania, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, adaugand ca tara noastra sustine drumul european al acestui stat, se arata intr-un comunicat de presa.

Japonia: Tokyo Electric Power, cu un pas mai aproape de a reactiva cea mai mare centrala nucleara din lume

Tokyo Electric Power Tepco), cea mai mare companie furnizoare de electricitate din Japonia, a demarat primele formalitati pentru a reactiva o centrala nucleara din nord-vestul tarii, fiind primul pas din planul de recuperare dupa dezastrul nuclear de la Fukushima, de anul trecut.

VIDEO. Bucurestiul este cea mai PERICULOASA capitala din UE. Vezi din ce cauza.

Bucurestiul este considerat cea mai periculoasa capitala din Uniunea Europeana. // Expertii spun ca din cauza cladirilor vechi si nesigure, un cutremur foarte mare ar putea fi devastator pentru locuitorii Capitalei.

Ea este cea mai frumoasa femeie din lume

Cea mai frumoasa femeie din lume este pe jumatate filipineza si pe jumatate americana. Miss Filipine a primit titlul de Miss World 2013, la finalul unui concurs spectaculos desfasurat in Bali. Noua Miss World.

Zgonea: Sustinem fara rezerve Republica Moldova in parcursul sau de integrare europeana.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca Romania sustine fara rezerve Republicii Moldova in parcursul european si pana la sfarsitul anului Birourile Permanente ale Camerei si Parlamentului moldovean vor avea o reuniune la Chisinau, in care va fi propus un acord de cooperare, informeaza Mediafax. Valeriu Zgonea a avut o intalnire cu presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Corman, in care au avut o discutie deschisa cu privire la sustinerea de care se .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )