Libnet.ro
UNICEF

21:45

Inspector de politie din Bucuresti, retinut pentru santaj

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Inspector de politie din Bucuresti, retinut pentru santaj

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a coruptiei anunta, prin intermediul unui comunicat remis redactiei, ca au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand de astazi, a inculpatului Marian Daniel Popa, inspector de politie in cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Sectia 26 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de santaj. continuă pe Ziarul Bursa

Fost sef al Finanatelor Publice din Corabia, retinut pentru fapte de coruptie

Gabriel Vita, fost sef la Administratia Finantelor Publice a orasului Corabia, a fost retinut, miercuri, de procurorii DNA Craiova. Fostul sef este acuzat ca a semnat opt adrese catre banci prin care au fost deblocate conturile unei societati care datora bani bugetului de stat. Alaturi de la au mai fost retinuti pentru 24 de ore si Vergilius Cernea si Ciprian Bogdan Buruntia.

Un inspector de la Sectia 26 de Politie din Capitala a fost retinut, dupa ce fost prins in flagrant cand primea mita de 36.500 de euro

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) l-au retinut vineri pe inspectorul de politie Marian Daniel Popa, de la sectia 26, pentru santaj, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea mita de 36. 500 de euro de la un om de afaceri. Popa urmeaza sa fie prezentat Tribunalului Bucuresti, cu propunerea de arestare preventiva.

Prins in flagrant: Un politist din Bucuresti a primit mita 36.500 euro

Procurorii DNA au prins in flagrant un politist din Bucuresti dupa ce acesta a primit mita 36. 500 euro de la un dezvoltator imobiliar. Ofiterul de politie ii ceruse suma pentru a nu-i crea probleme acestuia in ridicarea unei constructii.

Adjunctul Politiei Capitalei, retinut pentru ca a luat mita 10.000 euro

Adjunctul sefului Politiei Capitalei, Roberto Ababei, a fost retinut aseara de procurorii DNA, fiind suspectat ca a luat mita 10. 000 de euro de la administratorii unei firme care fusese controlata, promitand ca va interveni in sprijinul acestora la politisti de la Economic, potrivit unui comunicat emis de DNA.

Patronul unei agentii de publicitate, retinut pentru evaziune si spalare de bani in dosarul Apa Nova

Un om de afaceri, patronul unei agentii de publicitate, citat ca suspect in dosarul de coruptie in care e implicat numele companiei Apa Nova Bucuresti a fost retinut pentru evaziune fiscala si spalare de bani, fiind banuit ca se ocupa de scoaterea si.

Fostul premier Vlad Filat, retinut pentru 72 de ore

ACTUALIZARE 20:45 Liderul Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova, Vlad Filat, a fost retinut pentru 72 de ore la sediul Centrului National Anticoruptie, transmite Unimedia.

Adjunctul Politiei Capitalei, retinut pentru ca a luat mita 10.000 euro

ACTUALIZARE 22:00 Adjunctul sefului Politiei Capitalei, Roberto Ababei, a fost retinut de procurorii DNA, fiind suspectat ca a luat mita 10. 000 de euro de la administratorii unei firme care fusese controlata, promitand ca va interveni in sprijinul acestora la politisti de la Economic, potrivit unui comunicat de presa.

Omul de afaceri Mihai Matei, retinut pentru fraude cu fonduri europene, a fost arestat

Omul de afaceri prahovean Mihai Matei, suspectat de frauda cu fonduri europene cu un prejudiciu de doua milioane de euro si retinut de DNA, marti seara, la finalul a peste 12 ore de perchezitii si audieri, a fost arestat preventiv, miercuri, de.

Ababei, adjunctul Politiei Capitalei, RETINUT pentru ca a luat spaga

Adjunctul Politiei Capitalei, comisarul-sef Roberto-Stefan Ababei, a fost retinut. El este suspectat de trafic de influenta pentru care ar fi incasat peste 10. 000 de euro.

Afaceristul prahovean, Mihai Matei, retinut pentru 24 de ore

Mihai Matei este suspectat ca a accesat fonduri europene in baza unor documente false, pretinzand ca a cumparat din bani europeni o statie de betoane pe care o detinea deja.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )