Libnet.ro
UNICEF

01:05

John Kerry: Avioanele rusesti din Siria sunt acolo pentru a proteja baza lor militara aeriana

Hotnews Hotnews,
 John Kerry: Avioanele rusesti din Siria sunt acolo pentru a proteja baza lor militara aeriana

Avioanele pe care Rusia le-a trimis in Siria sunt acolo, pentru moment, pentru a proteja baza lor aeriana militara, mai degraba decat pentru a pregati o ofensiva si pentru a se implica mai mult in conflictul sirian, a anuntat, marti, secretarul de stat SUA John Kerry, scrie AFP. continuă pe Hotnews

John Kerry: Statele Unite vor primi mai multi refugiati in 2016

Anul viitor, SUA vor primi 15. 000 de refugiati suplimentari din toata lumea. Astfel, se va mari nivelul actual la 85. 000 in 2016 si la 100. 000 in 2017, potrivit secretarului de Stat american, John Kerry. Kerry nu a.

John Kerry: Bashar al-Assad nu trebuie sa mai fie presedintele Siriei. Momentul plecarii sale de la putere va fi stabilit prin negocieri

Secretarul de stat american John Kerry a declarat ca Bashar Al-Assad nu trebuie sa mai fie presedintele Siriei, dar momentul in care acesta trebuie sa plece de la putere va fi stabilit in cadrul negocierilor pentru.

Perchezitii in Berlin in locatii despre care se crede ca sunt folosite de islamisti ce sustin luptele din Siria

Politia germana a anuntat ca a facut in dimineata zilei de marti perchezitii in opt locatii din Berlin, despre care se crede ca sunt folosite de islamisti ce sustin luptele din Siria, transmite Reuters.

Oficiali americani: Rusia a trimis avioane militare fara pilot in misiuni de supraveghere din Siria

Doi oficiali americani au declarat luni, sub protectia anonimatului, ca Rusia a inceput sa trimita avioane militare fara pilot in misiuni de supraveghere din Siria, informeaza Reuters. Oficialii americani nu au.

Assad trebuie sa plece de la putere in Siria, dar momentul va fi stabilit prin negocieri

Secretarul de stat american John Kerry a afirmat ca presedintele sirian Bashar al-Assad trebuie sa plece de la putere, dar ca momentul va fi stabilit in cadrul negocierilor pentru solutionarea conflictului din Siria, relateaza AFP si Reuters. * Sute de refugiati, impiedicati de fortele turce sa mearga in Grecia, au plecat spre Bulgaria * Premierul croat: Vom continua sa-i transportam pe imigranti la frontiera ungara, in ciuda lipsei unui acord cu Budapesta.

FOTO. Avioanele americane din Romania apara Ungaria

Avioanele de lupta detasate de Statele Unite la Campia Turzii au ca misiune apararea nu doar a Romaniei, ci si a Ungariei.

Doar unul din cinci migranti inregistrati in UE este din Siria - Eurostat

Doar unul din cinci solicitanti de azil sositi in Uniunea Europeana in decurs de trei luni este din Siria, potrivit datelor Eurostat, care contrazic afirmatiile conform carora majoritatea refugiatilor au fugit din calea conflictului sirian, relateaza Daily Mail, citat de Mediafax.

Israelul si Rusia, acord pentru actiunile militare din Siria

Israel si Rusia isi vor coordona actiunile militare in Siria, a anuntat premierul israelian, Benjamin Netanyahu.

Eurostat: Doar unul din cinci imigranti care solicita azil in Europa este din Siria

Doar unul din cinci imigranti care solicita azil in Europa este din Siria, arata Oficiul European pentru Statistica, informeaza Daily Mail. Eurostat a procesat datele celor 213. 000 sositi incepand cu luna.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )