Libnet.ro
UNICEF

00:07

Kelemen reclama in SUA cazul lui Marko Attila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Kelemen reclama in SUA cazul lui Marko Attila

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, i-a spus asistentului secretarului american de stat pentru afaceri europene si euroasiatice, Hoyt Yee, ca procesul de restituire a proprietatilor stagneaza in Romania, potrivit Transindex. ro, citat de HotNews. continuă pe Ziarul Bursa

Interpelare catre MAE care l-a facut uitat pe Marko Attila

Intr-o interpelare anterioara, din luna februarie, va solicitam sa luati toate masurile diplomatice care se impun pentru aducerea in tara a deputatului fugar Marko Attila, UDMR, pentru a carui arestare preventiva Camera Deputatilor si-a acordat votul pe data de 3 decembrie 2014. intre timp Marko Attila nu mai este deputat, dar are un mandat european de arestare pe numele sau si este cautat prin Interpol, dar cazul sau a fost dat uitarii.

Deputat roman catre ministrul de Externe: Daca Dvs. considerati ca situatia lui Marko Attila va fi uitata si va bazati pe acest lucru, va inselati. Cine va mai lua Romania in serios daca autoritatile tremura de frica Ungariei?

Cazul fostului deputat UDMR Marko Attila creaza tensiuni in mediul politic. Desi exista un mandat european de arestare pe numele sau, fostul deputat UDMR se afla in Ungaria, sub protectia premierului Viktor.

FOTO. Un parlamentar roman vrea raspunsuri de la MAE despre situatia fostului deputat UDMR, Marko Attila

Bogdan Diaconu sustine ca ministerul roman de Externe vrea ca situatia lui Marko Attila sa se faca uitata si atrage atentia ca Romania isi va perde credibilitatea pe plan extern din aceasta cauza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )