Libnet.ro
UNICEF

05:15

Klaus Iohannis, la slujba de inviere: Fie ca sarbatorile pascale sa va aduca bucurii, liniste si pace sufleteasca!

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, la slujba de inviere: Fie ca sarbatorile pascale sa va aduca bucurii, liniste si pace sufleteasca!

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa au ajuns, sambata, in jurul orei 21. 00, la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu, cei doi tinandu-se de mana. continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis isi va petrece sarbatorile pascale la Sibiu

Presedintele Romaniai, Klaus Iohannis, va petrece sarbatorile pascale la Sibiu, alaturi de familie, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Unde vor petrece presedintele Klaus Iohannis si premierul Sorin Grindeanu noaptea de inviere

Presedintele Klaus Iohannis va merge la Sibiu, unde va petrece anul acesta sarbatorile pascale si va participa si la slujba de inviere, la o astfel de slujba urmand sa ia parte si premierul Sorin.

Unde petrec Sarbatorile Pascale cei mai importanti politicieni ai momentului

Presedintele Klaus Iohannis isi petrece Sarbatorile Pascale la Sibiu alaturi de sotia sa, Carmen Iohannis. Sambata seara, va merge la slujba de inviere. Anul trecut, presedintele si-a.

Klaus Iohannis si sotia sa participa la slujba de Inviere de la Biserica Romano-Catolica Sf. Treime din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa participa, sambata seara, la slujba de Inviere de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu, seful statului urandu-le romanilor Sarbatori fericite, bucurii si pace sufleteasca, relateaza News. ro.

Klaus Iohannis sarbatoreste Pastele la Sibiu. Seful statului va merge la slujba de inviere la Biserica Romano-Catolica

Presedintele Klaus Iohannis sarbatoreste anul acesta Pastele la Sibiu, seful statului urmand sa mearga la slujba de inviere la Biserica Romano-Catolica Sf. Treime din municipiu. Cel mai probabil, seful statului va merge impreuna cu sotia sa, Carmen Iohannis, scrie news. ro.

Unde va petrece Pastele presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis va petrece sarbatorile pascale la Sibiu, alaturi de familie, a anuntat, joi, Administratia Prezidentiala. Si anul trecut sotii Iohannis au petrecut sarbatorile de Paste.

Paste 2017: Romanii petrec Sarbatorile Pascale la munte in Romania sau in pelerinaje in Israel

De Paste, romanii nu mai stau acasa si tot mai multi aleg sa isi ia familia si sa petreaca Sarbatorile Pascale in Bucovina, Nisipurile de Aur, Albena, Insula Creta si Insula Corfu sunt principalele destinatii care atrag turistii romani cu ocazia.

Klaus Iohannis, unda verde pentru urmarirea penala a fostului ministru Gabriel Sandu, in dosarul Microsoft 3. Procurorii anticoruptie il acuza de abuz in serviciu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi Ministrului Justitiei cererea de urmarire penala in dosarul Microsoft 3 a lui Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, transmite Administratia Prezidentiala. Iohannis a dat curs astfel solicitarii DNA-via Parchetul General.

Cine sunt decoratii lui Klaus Iohannis. A acordat 72 de distinctii in doi ani de mandat

Presedintele Klaus Iohannis a facut mai mult de jumatate din numarul de generali de armata decorati de fostul presedinte Traian Basescu cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Co.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care 21 martie devine Ziua Olteniei

Ziua Olteniei se va sarbatori in fiecare an, pe data de 21 martie. Legea a primit votul final in Parlament pe 21 martie anul acesta si a fost promulgata joi, 13 aprilie, de presedintele Klaus Iohannis,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )